Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Most nem mértem,majd holnap lefogom mérni,de 50 fok fölé nem melegedett nagyon a cpu.
GPU 60 körül volt a max,igaz pasztázni kéne már,mert úgy vettem használtan a vga-t.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
Nekem ez van meg XFX HD 4850 512MB-os jó kis vga volt csak DX11 hiánya miatt voltam kénytelen váltani.
Pasztával kapcsolatban azért kérdeztem meg,mert nem rég olvastam a cikkedet és gondolkoztam 1-et,hogy nekem se ártana már kitakarítani.
Sajnos nálunk kisvárosban nem sok minden található és csak ezt láttam,pasztákhoz nem értek hozzá és ezzel kapcsolatban is megkérdeztem.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Redneck
nagyúr
Nekem is volt, Sapphire Edition HD 4850, csak 512 MB-os.
A nonamenél biztos csak jobb lehet, és ha az adatlapodon lévő procit és 460-ast akarod kenni, mindenképp jobb lesz, de lehetne jobb is. Csak a szürke CM-et (nincs konkrét típusa, TX3-hoz adták) és az E2 pasztát használtam az elmúlt években. Mindkettő jó volt, az E2 persze jobb, csak nehezebben kenhető.
Következő cikkemben ott is van az E2, a kis szürke fecskendő után azt vettem, az nagyon jó cucc és nem is volt drága. A kis szürkét pedig a hűtőkhöz adják a CM-nél.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
FoLey-v
addikt
A jó öreg HD 4850-es nekem is meg van még csak polcomon pihen.
Lassan nekem is kéne újrapasztázni cpu,vga-t most vettem CM V1 IC Value-t,szerinted milyen? Idáig noname-s pasztát használtam.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
kicsiogre
tag
Helló elnézve a képeket a tápnak se ártana a takarítás , nem kötekedés akar lenni hanem a saját tapasztalatom félévente szétszoktam szedni tápomat sűrített levegővel átfújom .
[ Szerkesztve ]
-
kicsiogre
tag
Helló, elnézve a képeket a tápnak se ártana egy takarítás , nem kötekedésből írom hanem mert tapasztaltam a saját tápom is milyen poros tudd lenni szétszoktam szedni sűrített levegővel átfújom félévente .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest