Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Redneck
nagyúr
Az első bekezdéssel arra céloztam, hogy demokrácia van, de ha arról van szó, férfi vagyok és én hordom a nadrágot. Ha nem így lenne, nem is kellenék neki.
Ha neki nem tetszik valami, ő is irányba rakhat, és rak is, ez így van rendjén.
A tettlegesség helyesírási hibáért elnézést kérek, siettem, elgépeltem.

-
Redneck
nagyúr
Semmiféle uralkodási vágy nincs bennem. Közös nevezőn vagyunk, de én nem mentem át mai modern liberális puhapöcsbe.
1. Nem igazán tud a pénzzel bánni, bár úgy érzem hogy már sokat tanult tőlem.
2. Az ő családjában is volt olyan aki túltolta a szerencsejátékot.
3. Ismerem az anyagi helyzetét, így némiképp jobb rálátásom van a témára.
4. Nyilván nem a "szájbavágom" és a "bezárom a pincébe" a két opció, hanem első körben egy szakember segítsége.A tetlegességet hogy felmerült, nem is értem. Elég sértő feltételezés, sosem bántottam senkit, pláne nőt nem.

Lehet hogy nem 2018 kompatibilis módon fogalmaztam, de szerintem semmi kivetnivaló nem volt ebben. Ha egy nő írta volna, valószínűleg most senki nem pattogna, elvégre oda kell figyelni hogy "azember" ne verje el a zsét...Femináci vagy a Szerencsejáték Zrt alkalmazottja?

-
nullpoint
őstag
Ez ebben a formában nem felelősségnek néz ki hanem uralkodási vágynak. Ha a gyerekedről van szó akkor valóban a nem engedem a megfelelő hiszen személyesen felelsz érte és kötelességed is hogy megakadályozd oylanban ami lelki vagy fizikai árt okozhat neki.
Ha a barátnődről/feleségedről van szó akkor nincs olyan hogy nem engedem. Mivel akadályozod meg ? Szájbavágod? Bezárod a pincébe?
Itt a kifejezések voltak furák. 
A megkérem hogy ne csinálja, vagy a megpróbálom lebeszélni róla esetleg jobb szavak ilyen esetben. -
nullpoint
őstag
Mik ezek a "addig csinálhatja", "nem hagyom" ,szövegek?
Tisztelettel érdeklődöm arról hogy a szóban forgó hölgy mentálisan sérült, vagy a gyámságod alatt áll, esetleg vásárolt rabszolga, netalántán beszámíthatatan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Redneck
nagyúr
Hát eddig asszem megötszörözte az online pénzét, a VB alatt pedig megtízszerezte a papír alapút. Szóval ügyes, de csak kicsiben tolja.
Nagyban nem is hagyom.Én a szaros bundás olasz bajnokik óta nem játszom, de most újra kedvet kaptam. Csinálok is egy Online tippmix regisztrációt.
-
Medocsabi
addikt
Cincini...

Amúgy mennyire szerencsés? mert ha be szoktak jönni a tipjjei megoszthatod
(mondom ezt úgy, hogy utoljára a Man Untd vs Barcelona Bl döntőn "tipszmixeltem"
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt a kifejezések voltak furák.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)