Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Patrik191419
üzenetére
Mikor meglett a telefon, kb egy éve, akkor én is beállítottam és jól is működött. De azóta nem használtam, mostanában bekapcsoltam megint és az volt az eredmény, hogy még maszkban is feloldott.
Szerintem ez szoftveres hiba lehet, közben volt egy főverzió váltás, itt lehet az eb elhantolva. Én is kikapcsoltam, egyrészt ezért, másrészt idegesített, hogy mindig feloldott ha rá akartam nézni az órára, tudom, hogy ki lehet kapcsolni, de akkor meg ujjlenyomattal v mintával ugyanúgy kell mókolni. -
kaosz86
aktív tag
válasz
Patrik191419
üzenetére
Kb minden más megoldás (ujjlenyomat, pin kód/minta) biztonságosabb mint az arc alapú feloldás. Ez azért nem egy faceID szintű megoldás az androidos telefonok nagy többségében.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Autós topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- iPhone 15 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4605
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest