- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KayD
újonc
A locus pro konkrétan úgy is megfagy, hogy teljesen fel van töltve a telefon, be van kapcsolva a képernyő. Elindulok, egy ideig rajzolja az utat, aztán ottragad egy ponton, az időt számolja tovább. Ha rányomok hogy helyezze a térkép közepére a jelenlegi pozíciómat, egy pillanatra odaugrik, aztán vissza a beragadt pontra. A Strava volt úgy, hogy 10 km után megfagyott, máskor meg 70-et végigcsinált. A lépésszámlálónál is hektikus hogy mikor megy és mikor nem, legalábbis nem láttam arra utaló jelet, hogy egzakt módon függne valamitől. Ezért inkább hardveres hibára gyanakszom. Most megint szervizben van, de nagyon úgy néz ki megint ugyanúgy vissza fogják adni, arra hivatkozva, hogy ez nem garanciális. A gyári google maps-ot nem teszteltem rajta hosszú távon, de van esély hogy az is akadni fog, még ez marad "esélyként". Négy telefonon használtam már gond nélkül ezeket az appokat, még régi négymagoson is gond nélkül mentek, ezernyi elmentett útvonal, stb, elég dühítő hogy ezt meg alig tudom valamire használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa EVO
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest