- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz
laaceee98 #3226 üzenetére
Szabad szemmel is kb. ilyen, csak a vékony szürke csíkok nem látszanak, de az mondjuk ilyen, ha egy kamera ránéz egy kijelzőre, meg amíg még nem kattintod el a képet csak nézed, addig azok futnak, de a szivárványos csíkok nem, és szabad szemmel sem futnak, ha mozdulatlanul tartom.
Illetve annyi különbség van még, hogy kicsit vakítóbb. Mint mikor belenézel a karácsonyfán az izzókba. Na, jó, talán nem annyira, de a kettő között.Viszont nem tudom ezzel mennyire lehetne gariztatni, mert lehet, hogy ez az AMOLED kijelzők sajátossága, mert néztem sajtófotókat csak úgy random néhány telefonról és még a 300 ezres csodákon is jelen van ez a szivárványosodás.
Zenfone 9, Samsung S22 Ultra, Galaxy A52s, iPhone 13 Pro Max, Realme 8 Pro (ez ilyet is tud), Xiaomi 11T, Mi 11 Lite 5G, OnePlus Nord 2 és még lehetne sorolni.Szóval lehet, hogy a gariztatás eredménye annyi lenne, hogy 2 hét után visszaküldik, hogy nincsen semmi probléma.
A 14 napos elállás meg nem tudom, hogy játszik-e, mert bár online rendeltem, de bolti átvétellel a mobilcsere program miatt, mivel azt csak személyesen lehet. És ott az Aquában ki is nyittatták velünk a dobozt, bár csak azért, hogy, ha esetleg törött, akkor ne legyen vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest