Hirdetés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
-
aldebaran
addikt
Nekem ez a miui felhasználói felület nagyon nem jön be, szörnyű. A pixel pedig számomra logikus és jó, ezért is pixelben gondolkodom.
Ha az orange fox-ot felteszem, akkor bármilyen rom-ot egy kattintással telepíthetek majd?
Fényképezéshez én is a korábbi leírásban lévő gcam+nate-t fogom használni (a pixel6pro-mban is azt használom és kiváló). -
Francia91
veterán
válasz
ncc1701 #3145 üzenetére
"a lencse kiválasztós kép egyébként a default beállítása"
Azt nem figyeltem, csakhogy más GCam portoknál nem ez a default beállítás, és ha átváltasz más lencsére, kifagy a program. Elég sok verziót próbálgattam, mire a BigKaka verzióig eljutottam, nem jegyeztem meg, hogy melyiknél melyik az alapkiosztás -
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Elköszönök tőletek, lassan 2 év után megérett a csere. Közben rendeltem 1 gyári aksit is,ami igy már megmaradt. Ha esetleg kellene olcsón valakinek. -
maszmata
csendes tag
válasz
Árpi001 #3102 üzenetére
Ezek szerint nincs már gyári hívásrögzítő Redmi Note 10-en?? Csatoltam egy Redmi Note 7 hívásképernyő fotót, pirossal karikáztam. Itt végtelenül egyszerű a rögzítés. Minden egyéb alkalmazás ehhez képest kezelhetetlen, ráadásul a Google korlátozza a hívásrögzítő alkalmazásokat (GDPR miatt) így nagy részük már nem is működik. [kép]
-
maszmata
csendes tag
válasz
Árpi001 #3102 üzenetére
Ezek szerint nincs már gyári hívásrögzítő Redmi Note 10-en?? Csatoltam egy Redmi Note 7 hívásképernyő fotót, pirossal karikáztam. Itt végtelenül egyszerű a rögzítés. Minden egyéb alkalmazás ehhez képest kezelhetetlen, ráadásul a Google korlátozza a hívásrögzítő alkalmazásokat (GDPR miatt) így nagy részük már nem is működik.
-
aldebaran
addikt
Melyik pixel rom-ot ajánljátok erre a telóra? Jó lenne, ha az android frissítések ota-n jönnének, valamint a google fotók végtelen számú képet lenne képes tárolni.
(A fotózás az elsődleges, majd megy rá a Gcam...)
Elixir, pixelOS, pixel experience...
Az orange Fox-ot érdemes feltenni, vagy esetleg mást?
Nektek ezek hogy vannak?Örülnék neki, ha leírással, esetleg videóval tudnátok segíteni ezekben.
Szombaton tervezem a műveletet, addig gyűjtögetem a tudást. -
Francia91
veterán
Néha olyan, mintha gondolkozna. Szerintem azért lehet, mert kb 15 képet készít a HDR+ feldolgozáshoz rövid idő alatt, és ehhez teljesítmény kell. Ha jól tudom, a Pixelek processzora ezt külön segíti, ebben ugyebár nincs ilyen. Vannak olyan verziók GCam-ból, amik gyorsabban dolgoznak, de a konfigot nem kezelik le, összeomlik, ha betöltöd, és emiatt a képminőség sincs olyan, mint a konfiggal. Bár még alapból is jobb képet lő, mint a gyári kameraszoftver, a gyorsított GCam is
Képre bökve szerintem nem lehet exponálni, csak fókuszt és fénymérést állítasz. Legalábbis nemtudok róla, hogy képre bökve exponálni lehetne vele. Magyar leírást szintén nem ismerek, bár lehet, hogy létezik, túrni kell a netet
-
Utka
aktív tag
Üdv!
Szombaton caládi eseményen fölavattam fotózásra.
Remek képek lettek. Fényszegény környezet. (Imét köszönet Francia91 ! )Mintha kicsit gondolkodna exponálás elött. Vagy csak én érzem úgy?
Képre bökve lehet exponálni? Ezt hogy kell beállítani?
GCam+Natë féle config
Apropos!
GCamról hol lelek magyar leírást? -
Fulár
senior tag
Sohasem volt.Szerintem a legegyszerűbb ha belépsz Google Play-ba.Rákeresel a Gboardra és katt az eltávolításra.Utána pedig a firrítésre.Ha nem válik be keresd meg a Gboard-ot az Alkalmazások között.Katt az Adattörlésre és mindent gyalulj.Viisza fog állni alaphelyzetbe de ez legyen a legnagyobb probléma.Ha ez sem oldja meg akkor passz.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Redmi note 10 pro telot nyúzok. Pár napja gondom van a billenytűzettel. Máshogy nem tudom leírni, csak úgy, hogy "beragad". 1-2mp-re aztán magához tér. Másnal nincs ilyen gondja?
-
Köszönöm
Akkor valószínűleg ezt választom.
-
IQfályter
tag
Nekem sincs semmi bajom a telóval. Teszi a dolgát nap mint nap
-
Bajgunar
senior tag
Én is "lekopogom". 10 pro.
Nekem is hibátlan. Se fagyás, se újraindulás.
Eddig patent. Nagyon szeretem.
Ellenben asszony 9 pro-jával.
Most tettem rá neki legújabb global stabilt. Várom, h mikor indul újra. Eddig 2 napja nem csinálta. Előtte random újraindulgatott, összevissza. -
Beleolvasva a topikba, tényleg ennyire gáz ez a telefon? Akkor inkább veszek még egy Note11-et...
Vagy csak azok írnak, akiknek van vele gondjuk, a többiek meg boldogan használják? -
matta2003
tag
Sziasztok!
Valaki megírná a gyári töltő pontos típusszámát?
Esetleg fotót tudna küldeni a töltőtéglán lévő feliratról?
Az USB csatlakozó narancssárga belül?
Köszönöm. -
Sordoran
addikt
válasz
Sumptuous #3110 üzenetére
Végül inkább elvitte üzletbe, ha már garanciás még, akkor próbálkozzanak vele ők. Közben kiderült mégis be tud lépni majd abba az app-ba ami fontos volt, így nagy veszteség nem várható wipe után se. 2 hétig szöszmötölnek vele, ha szerencséje lesz akkor levásárolhatja.
Ha eszembe lesz még, majd visszajövök elmondani mi volt a vége. Köszönöm a segítséget! -
Fulár
senior tag
válasz
Babetta-X #3105 üzenetére
Telefonálás közben sok Xiaomi közelségértékelője rakoncátlankodik.Elvileg már lecserélték a beszállítót és az ujabb modellekbe már normálisan működő szenzor kerül.
A megoldás annyiy,hogy miután megkezdődik a telefonálás nyomd meg a bekapcsoló gombot.Ezzel lezárod a kijelzőt és semmit sem fogsz véletlenül elnyomni.Ha pedig leteszik úgyis megszakad a hívás.Ha te teszed le előbb akkor előtte egyszerűen feloldod a kijelzőt.Valanelyik menüpontban,ezt most nem tudom fejből,be lehet állítani,hogy a bekaocsoló gomb megnyomására bontsa a hívást.Ez értelemszerűen ne legyen bekapcsolva! -
Sumptuous
senior tag
válasz
Sordoran #3109 üzenetére
Akkor nagyobb a gond, és nem a telepített alkalmazásokkal lesz a probléma. Gondolom bootloader esélytelen hogy nyitva legyen, ha már stock recovery van.. Pedig azzal lenne mód egy twrp-t felrakni, és legalább az adatok menthetőek lennének.
Ha esetleg a factroy reset sem fog segíteni, arra is van megoldás: Természetesen csak ha sok időd van rá, és nincs kedve szervízbe vinni (khmm. tmx..khm..)
Recoveryből felrakható miui fájlok. Leírás: [link] Fájlok: [link]Ezeket elvileg megeszi a gyári recovery, de ha jól tudom mindenképp csinál factory resetet ez a folyamat, de legalább nem kell szervízbe vinni és addig "nélkülözni" a telefont. Persze ha nagyon mélyvíz, akkor csak az marad.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sumptuous #3108 üzenetére
Nem jön be csak a Fastboot így. Redmi felirat végigmegy, majd feljön a MIUI és fél másodperccel később újraindul.
Fastboot-ban nem tudok mit kezdeni vele (irodai gépre kötni se tudom), recovery-ben pedig csak wipe all data van. Míg nekem is MIUI-m volt se mélyedtem el benne, szóval ez a recovery, fastboot, safe mode és társai csak távolról ismerősek.ui.: Közben néztem videót, érdekes ott is MIUI Recovery 5.0 van, de az ott lévő alsó két menüpont (Safe mode és Repair mode) nálunk nincs.
ncc1701: Tudom, ezért is mondtam hogy csináljuk meg inkább mi, úgyis ezzel kezdik üzletben is majd. Viszont ha valami más módja lenne, hogy életre leheljük az jó lenne.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sordoran #3106 üzenetére
Megpróbálhatnád biztonsági módban indítani. Ehhez a bekapcsológombot kell hosszan nyomni, míg elkezd újraindulni, majd mikor megjelenik a logó, engedd el a bekapcsológombot és nyomd csak a hangerő lefelét addig, míg egy rezgést nem érzékelsz (vagy míg be nem kapcsol a telefon).
Ha nem érthető, ahogy írtam, angolul: "safe mode" a neve, google segít.
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Eme telefon van kolléganőnek, és ma behozta melóba, hogy bootloop-ba került. Mielőtt elvinné vissza boltba (vagy szervízbe) elkértem tőle hátha meg tudjuk oldani magunk. Újraindítások nem hoznak eredményt, így wipe cache-t próbálnám, de a teljesen gyári menüben nincs ilyen, csak wipe all data. Ez utolsó megoldás lenne, sajna van olyan adat telefonon amire szüksége van és nincs mentése. (már megkapta tőlem a fejmosást érte)
Van esetleg megoldás problémára? Illetve hogy lehet kikapcsolni, hogy ne is próbálkozzon a boot-olással, bármit nyomunk folyton csak újra és újra megpróbál elindulni, persze sikertelenül. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok ismét, hátha itt találok megoldást. Telefonálás közben rengetegszer előfordul, hogy a fülemmel lenémítom a beszélgetést és nem hallják mit mondok, rengeteg magyarázkodásom volt már emiatt, de semmi megoldást nem találtam még, hogy ezt a funkciót letiltsam, arrébbtegyem stb
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Victoryus #3103 üzenetére
Én 65k-ért vettem HA-ról. Persze mázlim volt, srác akkor rakta fel fél órája. Lecsaptam rá. Tali is. Ahogy hozta. Nem is alkudtam belőle. Makulátlan volt a teló. Patika, karcmentes. +3 tokkal, dobozzal, kábele, töltő, doboz, szinte érintetlen állapotban. Visszállítottuk gyárira, átvettem.
Patent. Egy reccenés, fagyás, újraindulást nem produkál sose. Nem bántam meg. (utólag kiderült, márciusig garis is). Amire kell? Játékok is mennek simán. Netto felesleges ennél drágább teló. (számomra) Pedig nagyon szemeztem egy pár hetes F4 Gt-vel 150k-ért. De jól jártam. Minek? Nem gamelek úgy/annyit, hogy az kellett volna. Samsungok meg nem tetszenek, mert a tudásukhoz képest +30-40% felár, csak a brand miattNem nem éri meg.
-
Van aki Note11-ről váltott Note10pro-ra? Jobb, vagy rosszabb, megéri-e?
Vennem kéne valami telefont, most Note11-em van, ha találok jobbat, akkor az megy az asszonynak, az új meg nekem. Telefonos topicban ajánlották a Note10pro-t is.
Igazából 70-100e között nem nagyon van normális telefon, de fölött se. Samsung A32 tetszik, de az gyenge ezekhez képest... meg amúgy is rohadt drága mind.
Vagy esetleg aki a Note10pro-t már cseréli, mire cseréli 100e forintos kategóriában? -
maszmata
csendes tag
Sziasztok!
Ezen a típuson vanb "gyárilag beépített" hívásrögzítés telefonálás közben? Ha nem, vajon melyik volt az utolsó Xiaomi/Redmi típus, amiben ez még alapból benne volt.
Redmi Note 7-esem van, ebben benne van és roppant kényelmes, hogy hívás közben egy pöccintéssel indul a felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest