- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikeresen összetörtem a hátsó üveget, ki mit ajánl hogyan hozzam helyre? -
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég bizarr de zavaró bug ba futottam bele, konkrétan a szemvédő üzemmód állandó lett a telefonomon... Pedig nincsen is bekapcsolva... Valami tipp mit tudnék kezdeni ellene?! És igen az ütemezés sem most lenne aktív... Nem kalibraltam el a kijelzőt... A neten csak egy adb paranccsort találtam, de azt sem tudom működésre bírni... -
turika86
aktív tag
VoLte-t valaki be tudta kapcsolni?!(Telenor)
-
turika86
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #356 üzenetére
Pont az előbb csináltam ugyanezt
-
turika86
aktív tag
Ma jött az email ,hogy a csütörtök délután megrendelt spanyol amazonos telefont ma hozza a ups... Ezek tényleg nem viccelnek. Volt értelme az expressz szállításnak
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell #344 üzenetére
Majdnem sikerült vennem egy kéket, de most h az erstebanknak hála nem sikerült elég gyorsan módosítani a limitem, nem engedélyezte a fizetést. Utána pedig már drágábban akár bármit is adni nekem az amazon... Ez normális?! Meddig tart ez?! Csináljak új regisztrációt vagy miért van ez?
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell #342 üzenetére
Köszönöm a szuper tippet
, nagyon kezdek elcsábulni, főleg a 256/12 kék változat miatt. Pedig most az euro is el van szállva, de szerintem időtálló hardver lehet ez is... Kérdéses a szoftver része... Realmi ui nekem szerintem jobban fekszik mint a color os, főleg a oneplus után. Leginkább eddig is ez tartott vissza a vásárlástól... Neten nem találok egy normális összehasonlítást...
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell #339 üzenetére
Szia!
Ha nem vagyok túl indiszkrét honnan sikerült kéket venned és mennyiért?!(128gb?)
Amúgy köszönjük a rövid de tömör összefoglalót, én nagyon gondolkodóban vagyok mert el vagyok keseredve az új telefonok 1000euros árain... Kezd elöregedni a oneplus 3-om azt váltaná, csak a mérete miatt izgulok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest