- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Kedd este megérkezett a telefon hozzám is. Sajnos a munka miatt eddig nem sok időm volt foglalkozni vele.
De ma megpróbálom belakni.
Minimális használat után volna pár kérdésem:
- power és hangerő gombokhoz tudok-e alkalmazást rendelni vagy csak külső alkalmazással elérhető ilyen funkció? Pl kamera,zseblámpa? Nem találtam csak a kijelzőre rajzolást
- Értesítési led hiánya nem okoz problémát. Azonban azt megszoktam,hogy a kijelző felvillan ,ha értesítés jön és el is tudom olvasni ha rábökök. Moto-n ez jól működött alapból. Xiaomi-n külön alkalmazást találtam erre,ami kielégítően ment. Felraktam a Realme-re is az alkalmazást,de nem százas . Sajnos amikor 5mp után eltűnik az óra/ értesítés a kijelzőről akkor feldobja a zárképernyőt. Ezután újra feldobja az órát és ha ez eltűnik megint a zárképernyőt....tehát ez megy körbe-körbe. Nem találtam rá megoldást,hogy miért dobálja be a zárképernyőt?! Valaki,esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest