Új hozzászólás Aktív témák
-
BLacika89
újonc
Sziasztok,
szeretném megosztani a helyzetemet a Google Térkép segítségével, viszont ha rányomok a helyzet megosztásra alul kiírja, hogy Az engedélykérést a rendszer megtagadta. Bementem a beállításokba, már minden engedélyt megadtam, de nem működik. Valami ötlet? Köszi -
BLacika89
újonc
Sziasztok!
iPhone 6-osom szeretném leváltani és napokig tartó kutatás után jutottam el ide. Főleg az itt visszaolvasott vélemények alapján esett a választásom a Master Edition-re. Viszont lenne pár kérdésem azért még mielőtt belevetem magam (bocs, ha olyan kérdést teszek fel, amire már korábban volt válasz, nem olvastam végig az összes hozzászólást ):
Van-e valakinek tapasztalata, mennyire nehéz átköltözni iPhone-ról? Mikre érdemes figyelni?
A jelenlegi telefonom már 6 éves, így a Waze használatát már nem igazán bírja, 2,5 óra alatt kb le is merül. ME akksija hogy bírja a Waze használatát hosszabb távon?
Nekem nagyon tetszik az ME-ből a szürke, az egyedi hátlap miatt. A sima feketéhez képest tényleg ad-e valami pluszt? Nem kopik-e nagyon pl? Ha amúgy is tokot teszek a telóra, akkor meg úgyis mindegy hogy fekete vagy szürke, nem?
Egyelőre ennnyi jutott eszembe. Köszönöm előre is a válaszokat! Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest