Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7062 üzenetére
Jaja, az Overall Completition egy bullshit, kb semmit nem mondd, mivel nem tudjuk, hogy valójában hogyan is számolják, az csak egy adhoc adat, semmire nem jó.
Én spec azért (is) toltam fel a garázs értékét, mert el kellett költenem a sok aranyat, mert a majmok bannoltak. Meg aztán, ha a lányom festegetni akar autókat, akkor ne kelljen már napokat farmolnom, mert drága a festék, vagy a matrica. Ennyi pénzből a real life autónkat is lefóliázhattuk volna (ha átszámítjuk az aranyat forintra).
Meg aztán néha kipróbáltam az Online Multiplayert is. Ha minden autóm fullos, akkor könnyebb kiválasztani a legjobbat és így röhögve otthagyom őket egyenesben, nem egyszer volt olyan, hogy a hosszú pályákon a közelembe se értek - még ugyanolyan kocsival sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest