Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Arra értette amit én is írtam burkoltan az előbbi hsz.-emben, hogy a Windows gyakorlatilag az összes alap hibáját tovább örökítette verzióról verzióra hiába a kernel újítás, API, új DX verzió. Stabilitás szerencsére már nem gond Vista óta.
A legjobb lenne már ha a regisztrációs adatbázis megszűnne végleg. Sok vírus is kiszorítható lenne mivel a legtöbb oda fészkeli be magát, különösen az autorun-ra vonatkozó bejegyzések a melegágyak. Másrészt szénné telepíthetnéd a rendszert akármyennyi programmal, mert nem lassulna be az OS tőle. Azért vicces, hogy a legtöbb program vígan ellenne regisztrációs bejegyzés nélkül is mégis szemetel oda, amit persze alapból a rosszul megírt uninstall miatt nem távolít el. Nekem ez nem különösebb gond vanank rá programok, de egy átlag user-nek már ez nem megy, nekem is kell mennem egy idő után nővérem Winjét rendberakni, mert csak lassul az idő mulásával. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
VirtualBox-szal ilyen gond nincs ott egészen 128 MB-ig lehet a VRAM-ot beállítani.
#51: Csak a bugok miatt hasonlítottuk ahhoz, azért az NT-ktől még kissé messze van.

#52: Az Ubuntu egyáltalán nem hajaz a Windows-ra, eleve Gnome-ot használ alapból ami majd minden disztribúcióban alap ablakkezelő, és eleve alapból eltér a kettő koncepciója. Windows-ban mióta van 2 tálca és paneles felépítés?
KDE az már jobban hajaz a Start menüre de ennyiben ki is merül a hasonlóság, az új KDE 4 felépítésben már igencsak eltér. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Senki sem akar Win 7 tudású OS-t de XP ellen szánták így a fejlesztők szeretnék ha alternatíva lenne. Azt azért gondolom te is balátod, hogy több, mint vicc lenne ha Win 98 alternatívája akarna lenni a ReactOS, különösen azért is mert az XP-n már rég túlnőttek a népszerűbb open-source disztribúciók ...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Linxra nézve ez sértő lenne, mivel az már a 0.1-es verzióban is stabilabb volt amire szánták (!). - Akkoriban még más volt egy OS mint most és az igények is.
Szóval nem tudom mi lesz később ha ez már 0.3 körül tart és még telepíteni sem lehet.szerk.: akkor a te igényeidnek nem felel meg a Linux, neked Win kell. Ezért nem akarja senki sem, hogy mindneki Linux-ot használjon.

-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Igen jól jönnek, ezért van nálam is a Vista SP2 fent (amit rég megvettem, nem most volt, ma már egy fillért se adnék ki érte.
)Egyébként van sok más alternatíva is, VirtualBox-ban mehet Win, persze játékra inkább dual boot.
Játékon kívül egyébként majd mindenre van alternatíva, persze speciális igényekre (csak AutoCAD kell, csak Photoshop) arra nem.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Sajnos nem látom értelmét ennek a ReactOS-nek. Sajnos elég nehéz dolog remake-elni a Windows-t másrészt mire olyan kompatibilitást sikerüle elérni addigra a Windows már sokkal előrébb tart majd és lehet addigra már a Midori is megjelenik ami meg az egész project-t értelmetlenné teszi.
Felhasználói szempontból meg nem tudom, hogy a kísérletező kedvűeken kívül kit érdekelne? Aki kő windows-os az már vagy megvette a 7-nt vagy használ megelégedéssel XP-t (Vista-t), akinek meg nincs pénze rá megoldja máshogy ami szintén ingyenes.
Aki Linux, BSD, Solaris párti annak a háta közepére nem kell a Windows, nemhogy a klónja. Ide tartozok én is. Játékon kívül be sem töltöm a Win-t mert minek? El kell ismerni, hogy az eredeti Windows is kiegészítő programok nélkül egy összegányolt valami. (Vitát elkerülve nem fejtem ki miért aki érti az úgyis tudja mire gondolok, aki meg nem nem akarom megsérteni a Windows-os lelkivilágát.
) A Vista és a 7 tényleg stabil ezzel nincs is gond.Akinek meg abszolút mindegy annak jönne jól a ReactOS, csak jobban jár akármelyik másik open source rendszerrel, mint ezzel, mert ezerszer kiforrottabbak.
Persze ne legyen inkább igazam, és drukkolok nekik, hogy az 1.0 már használható legyen.
A veziószám meg kissé erőltetett 3.11 vajon mire emlékeztet?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest