- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Az első kép összehasonlító képen egy xperia mini pro van a tablet alatt?
A bővíthetőséghez nyugodtan beírhatod a 64GB-t a 32 helyett. Nekem gond nélkül megy a géppel a 64-es kártya. -
eldvor
csendes tag
Tegnap lekerült a kínálatból, pedig egy húszasért én is rápróbáltam volna. :/
-
Fr0z3n
őstag
Ennyiért tényleg nagyon jó. Én is nézegettem már olcsó win-es gépeket, de ezt ennyiért megéri kipróbálni.
Memó kártyára lehet programokat telepíteni?
-
rdt89
addikt
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Részben magamnak is írtam, mert nekem is első 8.1-es rendszerem, és ha nem tudnám mit, hogy keressek, itt meg lesz.
Köszönöm a dicséretet.
-
rdt89
addikt
Igen láttam a korrektúrát, de sokan vacilálnak ezen a gépen, ezért akartam minél hamarabb publikáltatni, a telefon tesztem 1 hónapig váratott magára.
A kütyüre rátérve kompromisszumot kell kötni, ez tény, de gyors és megbízható társ a mindennapokba, és a játékok terén se szégyenkezik, legyen az Marketplace vagy asztali felületű.
-
SUPREME7
őstag
Már korrektúrázva lett a cikked, pár nap múlva szerintem megjelenne ha nem törölted. Kalandornál sose tudni mikor-mi alapján-milyen mennyiségben engedi ki a cikkeket.
Egyébként nem rossz belépő szintű kütyü ha nincs nagy elvárás és helyén tudja kezelni az ember, hogy itthon ennyi pénzért mit kap. Szemeztem vele de több dolog miatt is inkább kihagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest