- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Az első kép összehasonlító képen egy xperia mini pro van a tablet alatt?
A bővíthetőséghez nyugodtan beírhatod a 64GB-t a 32 helyett. Nekem gond nélkül megy a géppel a 64-es kártya. -
eldvor
csendes tag
Tegnap lekerült a kínálatból, pedig egy húszasért én is rápróbáltam volna. :/
-
Fr0z3n
őstag
Ennyiért tényleg nagyon jó. Én is nézegettem már olcsó win-es gépeket, de ezt ennyiért megéri kipróbálni.
Memó kártyára lehet programokat telepíteni?
-
rdt89
addikt
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Részben magamnak is írtam, mert nekem is első 8.1-es rendszerem, és ha nem tudnám mit, hogy keressek, itt meg lesz.
Köszönöm a dicséretet.
-
rdt89
addikt
Igen láttam a korrektúrát, de sokan vacilálnak ezen a gépen, ezért akartam minél hamarabb publikáltatni, a telefon tesztem 1 hónapig váratott magára.
A kütyüre rátérve kompromisszumot kell kötni, ez tény, de gyors és megbízható társ a mindennapokba, és a játékok terén se szégyenkezik, legyen az Marketplace vagy asztali felületű.
-
SUPREME7
őstag
Már korrektúrázva lett a cikked, pár nap múlva szerintem megjelenne ha nem törölted. Kalandornál sose tudni mikor-mi alapján-milyen mennyiségben engedi ki a cikkeket.
Egyébként nem rossz belépő szintű kütyü ha nincs nagy elvárás és helyén tudja kezelni az ember, hogy itthon ennyi pénzért mit kap. Szemeztem vele de több dolog miatt is inkább kihagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest