- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Aliexpress ,kb 10-11 GBP volt .
-
-=Starwing=-
tag
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Tesómnak van egy DPS tablete, csak a Dual 7-es verzió. Az egyik sarkán a kijelző be van repedve és meg is ázott.(vagy fél éve)De az a lényeg, hogy a érintőzárat elfelejtette, a wifi meg ki van rajta kapcsolva, így az e-maillel se tud belépni. Ilyenkor mi a teendő? :/ -
myke01
senior tag
-
myke01
senior tag
Tippre ,segítségre lenne szükségem eme "csodával" kapcsolatban. 6-7 hónapot állt a készülék ,mert elrepedt a touch screen-je ,amit most kicseréltem . Ez eddig OK is ,viszont nem akar üzemelni ,csak hálózatról ,vagy USB-ről ,ha rádugom USB csatlakozóval pl. laptopra . Ha megszüntetem az áramforrást ,akkor azonnal leáll . Ha újracsatlakoztatom ,akkor ismét üzemel . Magyarul , az akku nem vesz fel semmi töltést (szerintem) . (lehet tötőn bármennyit ,semmi "életet" nem mutat akkuról, annak ellenére ,hogy az akksit 100 %-os töltöttségűnek jelzi )
Hogyan orvosolható eme probléma ,ha egyáltalán érdemes foglakozni vele ? Létezik esetleg valami trükk az akksi újraélesztésére ? -
thotzoltan
tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy hol van szerviz garanciális a DPS Dual 7-nek?
Lefagy állandóan,szó szerint használhatatlan..Budapestiek vagyunk..
vagy mit lehet csinálni vele,hogy ne legyen ez a gond? -
üszök
őstag
Az enyém össze volt örve,nem számított.

-
-=Starwing=-
tag
-
üszök
őstag
-
myke01
senior tag
Nem is tudom konkrétan ,hogy komplett touch screen panelt kellene vennem ,vagy csak elég lenne a "glass" is ?
Meg a másik az ,hogy mennyire bontható ,szerelhető a masina ? (bár gondolom emberek "csinálták", ezért talán szerelhető
) -
üszök
őstag
Érintőt tudok linkelni ha kell.
Ez kell a második generációsba.. Mikor utoljára néztem,még 25$ volt.
A 12 lábas kell bele. -
-=Starwing=-
tag
Pedig engem is nagyon érdekelne a kijelzőcsere, és a költsége...
Ha valahol lehet kapni, kérlek osszátok meg. Kicserélem én, csak meg tudjam venni.
Google-val már hetek óta keresem... -
myke01
senior tag
Sajnos pár napja "elhalálozott" a DPS Dream 7 tablet
. Pontosabban a kijelző került "kivégzésre" egy asztalsarok által ,ami azóta működésképtelen a repedés mentén.Kérdés : érdemes-e javíttatni ? Mindjárt válaszolok is a saját kérdésemre : NEM ,nem ér annyit az egész.

Milyen masinát érdemes helyette beszerezni az "olcsó" kategóriából ? (kb. 20E-ig) Jó kijelző,gyors működés nem ártana.
-
Mr X
veterán
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Micro, vagy mini usb kábel van a dps dream 7-hez? Illetve a töltője a hagyományos 220v fej,+ adatkábel?Köszi!
-
myke01
senior tag
Én még "kínozom"
,pontosabban a feleségem. Neki tetszik ,FB-re tökéletes
. -
razorka777
veterán
-
myke01
senior tag
Meghalt ez a topik ,vagy már mindenki kihajigálta a Dps Dream7 "csodamasinát" ,vagy problémamentes mindenkié
? -
razorka777
veterán
-
myke01
senior tag
11 hónapos a gépezet ,úgy veszem észre kezd haldokolni az aksi. Még egy hónap gari van rá.
Érdemes szervizbe küldeni ezzel a jelenséggel ? Vagy úgy is "lepasszolnak" ,és cserébe még a tablet sem lesz nálam pár hétig? -
razorka777
veterán
a bekapcs gomb és fel hangerö egyszerre nyomva tart kb. 3 másodpercig kikapcsolt állapotban.
-
-=Starwing=-
tag
Köszönöm a választ.
És a recovery menübe hogyan tudok belépni? -
razorka777
veterán
Be kell lépni a recovery menübe és ott nyomni egy factory resetet.
-
-=Starwing=-
tag
Sziasztok!
Egy nagyon komoly problémával fordulok Hozzátok.
Nemrég,az egyik ismerősöm megkeresett azzal, hogy van egy ilyen tablete, amit még az Anyukájának
vásrolt, aki jelszóval levédte a készüléket.
3 hónapja viszont elhunyt az Anyukája, és most került a kezébe a tablet.
A jelszót viszont nem tudja.
Van arra esély, hogy (akár ROM törléssel) újra használni tudja a tabletet?
Igaz hogy úgy törlődnek a személyes dolgok is...Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
razorka777
veterán
-
myke01
senior tag
Valami hivatalos op.rendszer frissítési "ceremónia" esetleg nem látott napvilágot ICS-ről JB-re?
(Mostanában nem követtem nyomon a fejleményeket DPS Dream 7 téren .
) -
pnegro3
újonc
Hello emberek!
Nem tudom ti is észre vattétek e De egyszerűen nekem a megvétel utáni 2. napon sípolt a csatlakozók mögötti rész és a 3. napon "invertált" színben jelenik meg a kép ha hagyom pihentetni.
És akkor tehát, hogy most mivan?

-
V1 zolee
tag
-
myke01
senior tag
-
Dr. Romano
veterán
Akkor nem a tablettel volt a gond, hanem te törölgettél meggondolatlanul a system mappából?
-
szva
csendes tag
Sziasztok, gyors segítségre lenne szükségem, ha lehetséges.
Eladtam a Tabletet holnap 19-e kedd/ adnám át a vevőnek. Így tegnap törölni akartam a személyes beállításaimat /gmail fiókok, címek/ és a Beállítások-Személyes-Biztonságos mentés-személyes adatok- Gyári beállítások visszaállítása útvonallal próbáltam, de
nem töröl, és nem állít vissza, hanem minden ilyen próbálkozás kor egyszerűen kikapcsol.
???
Aztán kétségbeesésemben találtam valami olyant, már nem is tudom, hogyan, ami magát a google alkalmazást törölte. Így a leveleim már nem hozzáférhetőek, de a címeket még mindig őrzi a gép, és a Talk menüben meg ott van az ö9sszes ismerősöm, meg az, hogy én elérhető vagyok, stb.
És persze a Gmail alkalmazást meg nem lehet visszaállítani. így nem adhatom át a vevőnek, mit csináljak?? -
myke01
senior tag
Ne csüggedj! Az olcsó gépeknél ez előfordul sajnos.Nekem tavaly szeptember óta van meg,de 'hálaistennek'
nincs semmi gondja, pedig hárman is nyúzzuk napi szinten
. Napi szinten 5-6 órát üzemel: játék ,FB,Gmail,Youtube,stb.Nem volt szerencséd ,pont kifogtál egy hibás darabot. mondjuk ha már harmadszor ua. a hiba ,akkor talán illene cserélniük.
Más: árván maradtunk ezekkel a tabletekkel,mivel gyártói támogatás az zéró. Nem is állok neki buherálni a rendszert,hogy frissítsem JB-re. Megfelel az ICS is
. -
vberni01
újonc
nem tudom más járt-e már így, de ez a gép szívás!
Harmadjára krepált be az USB csatlakozó. Értsd: nem tölt, nem csatlakozik a géphez. Garanciába nem cserélik ki, javítás 5-7 hét!!!!

-
schwarz9
csendes tag
Üdv!
Én is "boldog" tulajdonosa vagyok egy ilyennek.
olyan előfordult már vkinél,h több app futtatása közben úgy gondolta a kicsike,h elég volt és felajánlotta a gyári beállítások visszaállítását?
Egyszer volt eddig,le is pucolt mindent.
A kijelző érzékelése fullos,néha "M" betű helyett "a"-t nyom,nem ott érzékel ahova nyomok, stb.
Ilyenkor általában segít az kijelző kikapcs majd bekapcs.
Wifi gond nincs,üzemidő is fullos.
Volt lehetőségem egy tab 2-vel összehasonlítani,gyorsan váltottam is.
Ez marad a gyereknek,bár angry birds közben is hajlamos kiugrani kezdőképernyőre,ami bosszantó játék közben.
Mindezektől függetlenül annyit ér,amennyibe került. -
SATIKA31
tag
Ez tényleg nagyon fontos.
-
dzsidzsas
tag
Kimaradt, de a legfontosabb-kivetted hogy ne kérjen a kártya pin kódot csatlakozáskor?
-
dzsidzsas
tag
-
dzsidzsas
tag
-
SATIKA31
tag
Csak akkor van baj ha nem támogatott a stick
Ki tudja az- Upc kitől vette meg! -
razorka777
veterán
-
SATIKA31
tag
-
GŐZEKE
csendes tag
-
SATIKA31
tag
-
GŐZEKE
csendes tag
-
SATIKA31
tag
-
GŐZEKE
csendes tag
-
SATIKA31
tag
-
GŐZEKE
csendes tag
Nem tud senki segíteni?????
-
GŐZEKE
csendes tag
Nem tud senki segíteni?????
-
SATIKA31
tag
-
hodostamas
addikt
-
zmiko
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap kaptam meg. JB-vel jött. Eleinte próbálgattam, majd kicsit kikapcsoltam. Közben végig töltőn volt (nullára merült akkuval érkezett). Amikor újra bekapcsoltam, nem tudtam feloldani a zárat (minta). Szakadozott a rajzolás, hol csak az elejét, hol csak a közepét jegyezte meg a mintának. Végre sikerült belépnem. Gépelni nem lehetett. A virtuális billentyűzethez valahol hozzáérve 5-ből kb. 1-szer egészen más jelent meg. Volt, hogy az L-et megérintve LAG jelent meg
. Már majdnem teljesen feladtam, mire feltöltődött a tablet. Kihúztam a töltőből, és azóta, mint a kisangyal.
Tudtok erre valami magyarázatot? -
GŐZEKE
csendes tag
lehet hogy én vagyok a hülye hozzá de bármit csinálok azt írja:sikertelen hálózatkeresés
-
dzsidzsas
tag
-
GŐZEKE
csendes tag
-
GŐZEKE
csendes tag
Kétféle stick-em van egyikkel sem megy
-
myke01
senior tag
-
gabe_
őstag
-
razorka777
veterán
-
firgusz
újonc
Sajnos egy véletlen folytán,dps tablet dream 7 gépünk leesett a földre.Betört a belső képernyője.Nem lehet egyáltalán használni.Vajon mennyibe kerül a szervizelése,a képernyő hibájának javítása?
Segítsetek! -
GŐZEKE
csendes tag
nekem aránylag bevált a gép, szeretném upc stick el összehozni az nem megy.és vodafone stick el sem.mit lehetne tenni?tudja valaki?köszi.
-
gabe_
őstag
Ma reggel végre sikerült rootolnom a dream 7-est, az adb driverrel volt gond, de már jó. (A JB-es verziót kaptam)
-
hodostamas
addikt
Van már hozzá gyorsabb rom: [link]
-
madagaszkar
tag
Két nap után visszavittem az Media Markt-ba és szó nélkül kicserélték, elismerték a hibát! Az új amit kaptam az egyik eladó által, saját magának félretett és letesztelt példány volt. Eddig stabilan működik semmilyen hibát nem produkál, a kijelző érzékenysége jó, a wifi néha belassul. Az én példányomon két kijelzővédő fólia van. A felső nagyon vékony alatt van egy sokkal vastagabb is, ezt úgy vettem észre, hogy a felső eltávolításakor a jobb felső szélén elvált az alsó is és így láthatóvá vált az alsó ami nagyon vastag, szinte műanyag lemez szerű. Szerintem ezt is el kellene távolítani, mert szinte biztos, hogy ezért nem túl érzékeny a képernyő. Egyébként a felső eltávolítása után a képernyő függőleges csíkozottsága megszűnt.
-
myke01
senior tag
Megerősítem ,az enyém is rootolt a gyári 4.0.4-el.
-
razorka777
veterán
-
gabe_
őstag
Az enyém nem rootolt, legalábbis a titanium backup program mikor elindul, azt írja ki. feltettem a superusert, de semmi változás. Romot cserélni nem akarok rajta, csak a gyárit rootolni.
-
Allure
aktív tag
Van a családban egy ilyen kütyü, a gyári rom tényleg elég gáz, viszont a jó hír az, hogy a Concorde Tab One romjait fel lehet rá tenni, mivel ugyanaz a hardvere mindkettőnek. Felraktam a legújabb Jelly Bean romjukat és azóta a tulaj állítása szerint egy fokkal jobb lett a kütyü. Itt a leírás hozzá.
-
razorka777
veterán
-
gabe_
őstag
közben sikerült megoldani egy superoneclick nevű programmal. A rootolás viszont még mindig nem megy... (JB van a kicsikén)
-
razorka777
veterán
-
gabe_
őstag
de jó, nem vagyok regisztrálva, így nem enged keresni sem...
-
razorka777
veterán
-
gabe_
őstag
Hali!
ADB drivereket honnan tudnék letölteni hozzá? Mert hiába dugom össze a win7-es gépemmel, bármelyik módban, mindegyiknél hibát ír ki az illesztőprogram keresésekor... -
razorka777
veterán
az is igaz sajnos,hogy ezekhez a low budget tabletekhez nem nagyon van custom rom,ugyhogy az ember kénytelen a gyári rommal kinlódni
-
quailstorm
félisten
Jaja. Max nincs meg minden driver és valami nem működik főzött ROM-on. De mindig az az első ha veszek egy telót... Szeretem kihasználni amiért pénz adtam, nem pedig beleőrülni a hibáiba.
Havernak azt csinálja a dream7-v2, hogy 3 appot enged lekapni a google fiókkal, aztán kell egy másikat kreálni.
[link]
A régi verzió még A10-es allwinner. -
razorka777
veterán
-
myke01
senior tag
Az enyém ,pontosabban a páromé is 4.0.4 Androiddal van felvértezve gyárilag . Nem mondom ,hogy nem férne rá a "vérfrissítés" JB ügyileg , de kizárólag csak is a gyárilag megírt frissítés jöhetne szóba. A "mások" által írt szoftverfrissítéssel már volt gondom (androidos telón ) .
-
razorka777
veterán
Az új szériás volt nekem.

Az első széria 4.0.3-mal,a második 4.0.4-gyel jött ki.
-
quailstorm
félisten
Nálam volt egy ilyen 2 hétig, 6 hónapos, eredeti verzió, akkor még 4.0.x mennyivel? 3 vagy 4 most nem tudom. Az tökre pozitív csalódás volt, általánosságban retekgyors, 1080p nem gond, csak a kijelző a ratyi.
Aztán haver vett egy új szériásat, na az egy kalap szar. Lassú mint a dög, és fagy meg bugol. A cikk melyikről szól?
Egyébként 20k-ért jó lenne, bár a giro pontatlan, a mali400 teljesítménye meg érdekes. Elvileg lealázza az adreno 200-at, ez sokszor meg is történik, de a raging thunder 2-őt nem kedveli, pedig az még galaxy y-on is elmegy...
Mindenesetre élő háttérképet nem kell rá rakni az biztos.
[link] itt az összehasonlítás, az a hardveres opciók gomb hiányzik az újról... -
madagaszkar
tag
2012.12.15-én vásároltam egy ilyen készüléket a Media Markt-ban. A mai napon próbálgattam a különböző funkciókat rajta, videókat szépen játssza,( pendrive-ról is ) wifi gyorsan talál jelet, usb billentyűzetet szépen felismeri, böngészés elfogadható sebességű, a készülék hátlapjának anyaga és kiképzése miatt jó a fogása nem csúszik ki a kézből, összességében elégedett vagyok a géppel.. Azonban találtam egy óriási problémát, a képernyő baloldali része a szélétől 1 cm-re kezdődően egy két centi széles sávban nem érzékel semmit. legegyszerűbben úgy lehet észrevenni, hogy a virtuális billentyűzeten nem érzékeli a W,Y, és az Y alatti billentyűket. Szerencsémre még csak 48 óra telt el a vásárlástól számítva, holnap viszem vissza, remélem kicserélik.
Az lenne a kérésem, hogy ha van aki hasonlóan járt ezzel a géppel, az megosztaná velem a tapasztalatait:
szerviz javítási ideje, ha 72 órát meghaladta a hiba észlelése stb. Okulásként is írtam le az esetemet, hogy ha van aki ilyen gép vásárlásán töri a fejét még időben észlelje a hibát és cseréltesse ki! -
razorka777
veterán
-
SATIKA31
tag
Csak azt nem értem hogy a hardverrrel nincs gond akkor mivel van?
-
razorka777
veterán
-
SATIKA31
tag
Hát nem tudom kb 5X nyomtam factory resetet 1 hónap alatt mert még böngészni sem lehetett.
A játékot meg teljesen el kell felejteni max kártya játék. -
razorka777
veterán
-
SATIKA31
tag
Üdv!
Használja valaki a 9-es verziót?
Másnak is nagyon lassú? -
razorka777
veterán
-
myke01
senior tag
Szinte sejtettem ,hogy a "fenti" bejegyzésben linkelt oldalon csak "látogató-csalogató" volt a 'Mikulás-napi boldogság
' bejegyzés
. Azóta nem annyira "pörög" az oldal.... -
razorka777
veterán
ez várhato volt.
-
llspencerll
tag
A forgalmazót megkérdezve, frissítése nem várható, sőt, ők sem frissítik a szervízben.
-
dzsidzsas
tag
Mai napon vettem egy Dream 7 JB készüléket. Eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak, remélem ez később se hajlik negatívba. Kopp, Kopp, Kopp
Egyedi látásmód és pontozás, fórumokban felvetődött hibákra koncentrálva:
Android: 4.1.1: 5/5 ebben bizony a nagy gyártóknak van mit tanulnia
Betekintési szög: 3/5, de ne várjunk IPS minőséget
Kép minőség: 4/5 nekem bejött, jobb mint amit vártam
Zene/hangerő: 4/5 erősebb a hangja a Toshiba AT300 készüléknek, pedig csak mono és szerintem szebben is szól.
Film: 4/5 elképesztő, 720p, 1080p mind fut rajta, akadás nélkül!! Egyetlen probléma, amivel találkoztam, bár ez szerintem vagy szoftveres, vagy a pendrive miatt van, ha beletekerek a fimbe, megáll a filmlejátszás, véglegesen. Majd kipróbálom kártyáról is.
Alvás: 4/5 leküldtem alvásba és nem állt meg az óra, wifit ugyan megfuttatta, de ha vársz vele egy fél percet és oké lesz.
Wifi: 5/5 több falon át sem volt gond, nem dobálta el eddig a jelet és maxon látja.
Böngészés: 4/5 amiket eddig megnéztem azokat az oldalakat az alap böngészővel gyorsan betölti. Youtube filmlejátszás, sima ügy, nem csúszik a hang.
Megvagyok elégedve. -
delofeu
csendes tag
Sziasztok.
Vettem én is egy ilyen cuccost, ennyi pénzért, azt tudja, amit vártam tőle.
Bár, néha hajlamos nagyon gondolkozni, ha netre csatlakozok.
Nektek, milyen erős a wifi? Nekem elég gyenge és annyira nem is stabil.. -
myke01
senior tag
Én is bízom benne !
Ha valamit megtudsz "jelly bean" ügyben ,akkor ne tartsd magadban ...
-
razorka777
veterán
-
myke01
senior tag
Ennyi pénzért ez jár , csodát én sem vártam ettől a készüléktől
. Szerencsére gyárilag root-olt ,és szépen ki lehet "gyomlálni" a felesleges háttérben futó alkalmazásokat, ezzel is gyorsítva a rendszeren.
A legújabb kiadások már Jelly Bean op.rendszerrel jönnek ki,ezért merült fel bennem a kérdés, hogy lesz-e hivatalos frissítés a DPS Dream 7-hez?
Mivel támogatást nem találtam sehol a neten ehhez a tablethez ,ezért valószínűnek tartom, hogy csak "főzött" rom-ot(4.1 Android) tudunk majd csak feltenni "frissítés-gyanánt". -
razorka777
veterán
-
generic
senior tag
Support tényleg 0, viszont ebben a kategóriában tényleg ez a legjobb tab.

Nekem volt alkalmam kipróbálni a két "ellenfelét" is, hidd el, hiába nem valami erős, de jó kis gép 19.990ér..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
. Pontosabban a kijelző került "kivégzésre" egy asztalsarok által ,ami azóta működésképtelen a repedés mentén.
.

nincs semmi gondja, pedig hárman is nyúzzuk napi szinten 
. Már majdnem teljesen feladtam, mire feltöltődött a tablet. Kihúztam a töltőből, és azóta, mint a kisangyal.
Segítsetek!