Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghoosty
őstag
Ezt a miértes reklámot még nem láttam, de az omlósz az kiakasztó volt. Ezért is volt nagyon találó ez: [link]
-
danih
veterán
Szerintem ezt direkt csinálják ilyen idegesítőre, hogy az emberek beszéljenek róla, ne adj isten mém legyen belőle.
Tudják ezek jól, mit csinálnak. -
Armahun
addikt
-
Argos
őstag
Ó, Te kis drága egyetlen szemem fényességes csillaga! Légy oly szíves és vegyed magadhoz orális indíttatásból, eme szájon át ható gyógytevékenységet!
És ne értetlenkedjél, mer' letépem a fejed és úgy öntöm a torkodba te kis g*ci!!! -
d@vee
őstag
válasz
Klaus Duran #29 üzenetére
Na a modern dancsót(szigrúan kisbetűvel) hagyjuk...nekem az egyik legnagyobb csalódásom videós körökben
Nagyon bírtam a videóit anno, mielőtt ennyire "népszerű" lett. De ugye látszik rajta, hogy beképzelt lett, meg egy khmm nem is tudom jobban megfogalmazni, divatmeleg
A videói sem ütik meg a régebbiek szintjét
Azóta átpártoltam a HollywoodNewsAgency-re, bár koránsem ugyanaz a tartalom hullámhossza és a filmelemzési stílusa, plusz egyéb videói, mégis ez lett a választás
(#30) SunyaMacs Mert nyögi xy filmből/reklámból/videóból kivágott részek alatt a szerinte viccesnek ítélt bullshitet. Mikor valaki parodizál valamit, az olyan, mintha nem lenne saját ötlete, saját víziója, elképzelése, terve valamihez, csak fog egy gyakorlatilag kész alapanyagot, mint itt a reklámot, és picit belepiszkál. És rosszabb lesz, mint az eredeti. Ötlettelen, unalmas, idegesítő, számomra ezért nézhetetlen.
Persze van akinek tetszik, az nézze nyugodtan, én attól nem vagyok kevesebb, ízlések és pofonok ugyeDe nekem, személy szerint a millió+1 kukába való lyutub (
) termés egyike csak.
-
prabhu
senior tag
Ez jobban pusztítja az agysejteket, mint fél liter 60 fokos házipálesz.
-
updog
őstag
1st world problems, ez csak simán irritáló, ha zavar elkapcsolsz. Inkább azokat a reklámokat kellene betiltani, amik azt sugallják, hogy sz*r ember vagy, ha nem veszel fel 22,43%-os THM-re személyi kölcsönt karácsonyi ajándékra.
-
Zoli0726
aktív tag
szerintem nem a kiskölyök az idegesítő, hanem a retardált konklúzió. De miért?! Mert régóta ez a válasz.
-
Ezek szerint senki nem látta az éneklős Always reklámot, csak én...
Szívesen
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Dr. Romano #31 üzenetére
- Igen
- Tényleg?
- Neem -
guftabi96
addikt
Nem láttam még ezt a reklámot, de úgy érzem, hogy nem vesztettem sokat. (Bár nem is nagyon nézek TV-t, már csak F1, WTCC, DTM, WEC megy.)
Az ilyen reklámoknál igazából nem értem, hogy erre ki volt az, aki rábólintott, hogy ez így f@sza lesz, mehet a tv-be. Ez nem arra ösztönöz, hogy ilyet vegyek, hanem arra, hogy ilyet biztos ne vegyek.
Kicsi kitérő:
De ez nem csak a fenti reklámnál van így, hanem rengetegnél. A kevesebb néha több elvét jó lenne követni néhány weboldalnak is, mert botrány. Adblock nélkül meg se lehet lenni. Felugró reklámok, youtube-on a reklámok stb stb. Mind csak azt éri el nálam, hogy utáljam az adott terméket.
Vagy hozhatnám példának az Eurosport LeMans 24 órás versenyt is, ahol óránként vagy 5x benyomják ugyan azt a reklámot. (sokszor ráadásul a legrosszabbkor), na olyankor néha elpattan a cérna.Bár biztos én vagyok rosszul bekötve, hogy nálam a reklámok 90%-a pont a céljuk fordítottját éri el
-
yerico
senior tag
Hogy mennyire pofán tudnám baszni azt a beszédhibás kiskölyköt a reklámban, utána szépen akkurátusan szétvernék egy széket a készítő fején. Mondjuk egy jó kis másfél mázsás tölgyfaszéket.
-Dadádadideddadaddidódididó?
-Igen.
-Demié?
-Azért, mert reméltem, hogy ettől anyád majd nem esik teherbe, de sajnos tévedtem. -
-
dugo_
veterán
Tessék, kérésre máris megérkezett:
-
Armahun
addikt
Ez tök cuki.
Viszont van valami kajás reklám ahol egy motoros csóka "énekel", na azzal vallatni lehet.
-
-
válasz
Klaus Duran #18 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
Gépre, konzolra, médialejátszóra, stb. köve pedig elég jó egy bitang tévé.
Előfizetésem nekem sincs, neten nézem a Barátok köztöt.
Otthon a világból ki lehet kergetni a negyedórás reklámblokkokkal (nem mértem le, durván annyinak tűnnek), nem is nagyon szoktam végignézni egy műsort sem.
-
total90
veterán
válasz
Klaus Duran #18 üzenetére
Kutyaházba kábel TV?
-
-
Nincs atennam vagy 10 eve.
-
Moderált verzió.
-
törölt tag
Bírom am, akárhányszor előjön egy ilyen téma, kapásból jönnek a "nincsen tv-m", "nem nézem" stb. kommentek. Minden rendben van, nem kell szégyellni ha néha leköti az embert a zertéel.
Ja és nincs tv-m!
-
mbalint987
aktív tag
A reklámok 60%-a valami hasonlóan idegesítő jelenség (na jó, ez tényleg túltesz rajta), amikor ritkán TV-t nézek, azzal kezdek a reklámoknál hogy lehalkítom. Azt viszont nem értem, hogy hova tűntek az értelmes reklámok?
-
nyisziati
veterán
-
SunyaMacs
aktív tag
finom omlósz ész nadon egésszégesz a megszült müanyjag
-
E.Kaufmann
veterán
Én a férfináthás reklámtól kaptam agybajt, ilyenkor legszívesebben egy menszeszvicc reklámot tennék ellenében. Amikor egy tüsszögőrohamtól már a melkasom fáj, nem olyan vicces.
-
Iiigen ez az! Agyamra megy felidegesít.
-
törölt tag
Hú, de beb*sznék a kis genyónak egyet.
-
Carline
őstag
Végre, csakhogy nem vagyok egyedül ennek a reklámnak az utálásával.
Mikor meghallom azt szoktam félhangosan mondani, hogy: Vedd már be a k..va anyádat, aztán legyen már vége!
Ja még az a legjobb, mikor gyorsan átkapcsolok és a másik adón is pont kezdik... -
De miért?
Még szerencse hogy nincs tévém.
-
R3wind
csendes tag
Neee, csak itt ne. Agyérgörcsöt kapok ettől a reklámtól. Amint meghallom mindjárt szólok páromnak, hogy némítsa le. Azért neki, mert ő szokta nézni még a tv-t, én már az értelmes műsorok hiányában leszoktam róla.
-
dugo_
veterán
2016-ban még néz bárki is tévét?
-
toeki
senior tag
instant kill amikor meglátom ezt a reklámot - egyszerűen nem tudom elképzelni ki lehet a célközönség - agyhalottak??????
Új hozzászólás Aktív témák
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest