Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A mi értelme, stb gondolatokra bővíteni fogom az írást ezzel a résszel, mert úgy néz ki nem volt túl egyértelmű a célmegjelölés:
Tudom, hogy nem egyszerűbb, mint egy célprogramot letölteni, de ez biztosan működik minden működő lemeztelepítővel, így használata egyszerűbb, mint az, hogy 3-4 programot letöltesz végigmész, kivárod és a végén mind valamilyen hibakóddal visszatér, ugyanis erre nem egy eset szól példaként. Aki még nem próbált ezelőtt USB telepítőt csinálni, biztos ajánlanak neki valami programot. Így teszek én is Windows7 USB-DVD tool. Ha azonban az nem megy, akkor ezzel biztosan fog, így ez az írás legfőképpen azért készül, hogy akinek a célprogram nem működik, könnyen és gyorsan magyar nyelven linkelhessem ezt a megoldást.
-
Tudom, hogy nem tűnik egyszerűnek, azt is tudom, hogy hogy van egyszerűbb program, de már 5+ embernek leírtam lépésenként. Úgy gondoltam, megírom a cikket, és eztán csak linkelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A fórumon kismilliószor (na jó annyiszor nem, de olyan heti egyszer minimum) előfordul egy kérdés:Hogyan tudok USB-ről...
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest