- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A mi értelme, stb gondolatokra bővíteni fogom az írást ezzel a résszel, mert úgy néz ki nem volt túl egyértelmű a célmegjelölés:
Tudom, hogy nem egyszerűbb, mint egy célprogramot letölteni, de ez biztosan működik minden működő lemeztelepítővel, így használata egyszerűbb, mint az, hogy 3-4 programot letöltesz végigmész, kivárod és a végén mind valamilyen hibakóddal visszatér, ugyanis erre nem egy eset szól példaként. Aki még nem próbált ezelőtt USB telepítőt csinálni, biztos ajánlanak neki valami programot. Így teszek én is Windows7 USB-DVD tool. Ha azonban az nem megy, akkor ezzel biztosan fog, így ez az írás legfőképpen azért készül, hogy akinek a célprogram nem működik, könnyen és gyorsan magyar nyelven linkelhessem ezt a megoldást.
-
Tudom, hogy nem tűnik egyszerűnek, azt is tudom, hogy hogy van egyszerűbb program, de már 5+ embernek leírtam lépésenként. Úgy gondoltam, megírom a cikket, és eztán csak linkelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest