Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem először 1 ponton múlott az egész, 74 ponttal buktam, aztán következő alkalomkor 79 ponttal átmentem.
Elsősegélyt azt 2 hét alatt megtanultam, aztán mentem is vizsgára, és elsőre átmentem rajta, igaz, nem sokon múlott hogy megbukjak.
Ma lesz a 30-adik órám vezetésből, de óvatoskodó vezetési stílusom miatt (aka megvárom míg elmegy egy még messze lévő balról érkező kocsi, mert félek hogy bekanyarodáskor lefulladok mert kuplungozni szívás) még 10 órát kell vennem, úgyhogy valamikor lesz vizsga, ami nem biztos hogy sikeres lesz elsőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Ma voltam KRESZ elméleti vizsgán, sajnos ez volt a második alkalom. Az elsőn elhasaltam 59 ponttal - ugye 75 elérhető...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest