Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
B2 -essel kezdtem, most B5 van. Nagyon bejön. Két nagy hátránya van. Nincs benne NFC a fizetéshez és a netes hívások indításához/fogadásához elő kell venni a telót. De, ez az utóbbi az Android hiányossága, nem a karperecé. Samuval símán megy automatikusan a visszacsatlakozás, ezzel nincs gond. Rögtön rezeg, ha hatókörön kívül kerül a teló, hatókörön belül pedig meg lehet vele kerestetni.
-
janeszgol
félisten
-
RawrrSoul
csendes tag
Okosóram egy Haylou van, de azt nagyon megbántam, nem bírja egy hétnél tovább, nagyjából nulla support, kiadták az LS02-t azt annyi, nem történik vele semmi. Elv ez is valami Xiaomi almárka, de mostmár érik, hogy inkább használtan beszerzek valami Samsung vagy Apple okosórát, mert ezzel csak az idegeimet őrlöm fel...
Előtte egy Amazfit Bip-em volt, az lazán elkaristolt 2.5 hónapig egy töltéssel, és még pontosabb is volt.
-
kuntics
aktív tag
Mi band 4et majdnem földhöz vágtam tegnap is
teló letéve valahol a lakásban,a band meg folyamatosan küldte ugyanazt az értesítést,ha tudott kapcsolódni. De üzemidő miatt ez marad, amíg az apple nem ad ki valamilyen aktivitásmérőt min 1 hetes akkuidővel. Meg persze hasonló árban, mint a miband
-
janeszgol
félisten
Én mérsékeltem voltam mindig is Xiaomi fan (van pár teló tőlük, követem a munkásságukat 2014-től), illetve hatalmas Huawei fan voltam. (Nálam 7 évig a gyártó első helyen volt.)
Most azt mondom, hogy egyik sem. A füleseikkel is gond szokott lenni, na meg az órákkal, aktivitásmérőkkel is. Lecsatlakoznak, nem találnak vissza, a párosítás sem mindig sikeres.Ha kiegészítők is számítanak, akkor csak a Samsung (vagy Apple) nálam. Most ez a helyzet.
-
prolad
addikt
Á a jó kis airdots basic. Vettem egyet én is anno, néhány hétente buszon jó lesz, hogy valami szóljon belőle apalon. Aztán fél év után úgy gondolta, hogy nem fog egyszerre szólni a kettő, majd 3 hónap után megjavult. Aztán rá pár hónapra elfüstölt a bal oldali, pukkant egyet, azóta max 20%on megy.
Ennek ellenére az árát megérte, mindig csodálkozom, hogy 5-6 ezerért itthon (negyede ÁFA ugye) lehet kapni teljesen wireless fülest ami jól össze van rakva, elfogadhatóan szól és többnyire stabil. -
Somatom
veterán
Különböző topikokban olvasottakból nekem az jön le, hogy van az Android, meg a MIUI. Az utóbbit messziről kerülöm. Nem szimpik ezek a külön mütyűrök, félek, hogy elhagynám, kevés az akkuidő, nem tudnám a nyakamon lógatva tartani. Ha kiveszem a fülemből, akkor muszáj eldobozolni. Ezért egy Huawei Freelace Pro -t vettem. Meg sem fordult a fejemben az, hogy a Samu telóm, tabom ne tudná kezelni.
A két dugasz hátulja mágneses és ha összeérintem, akkor abbamarad a lejátszás és lekapcsolódik a füles. Amikor szétválasztom, akkor újracsatlakozik. Nosza, előkaptam az automatizálót és beállítottam, hogy újracsatlakozás után pár másodperccel mondja bele a fülembe a füles aktuális töltöttségét. Ha az iPhone nem tud ilyet, akkor egy pont az Androidnak...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Újabb olyan dolog ami nagyjából csak engem foglalkoztat vagy bosszant vagy érdekel... Legnagyobb gondom és legkisebb...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest