- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1-2m hosszú RC sugárhajtású repülőbe egyébként kiváló tud lenni.
Wifi kommunikáció miatt nagy hatótávolságokra és képes.Persze ez úgy a legjobb ha egy gépről vagy valami kis laptopról irányitód.
Nagyobbat gépet mondjuk már nem bíznék rá
-
törölt tag
Raspberry pi mint PS1
-
Véreshurka
senior tag
Én is köszi a találatot! Volt egy feles RPI-m itthon, fel is dobtam rá működik minden szépen, android és ios app is megvéve, hogy egy kis támogatást tudjak adni afejlesztőknek...
Bár már régi az írás, de hátha valaki csak most járna erre: webrádiót nagyon egyszerű feltenni, nem kell másolgatni fájlt vagy ilyesmi, elég csak a lejátszási linket bemásolni, majd elnevezni itt:
A főképernyőn alul van egy Browse lap. Erre rákattintva lesz egy Web Radio nevű ikon. Erre is rákattintva előjön pár lehetőség, itt a My Web Radio (magyarul nem tudom mire fordíthatták, felülről a 2. sor), itt van jobbra egy hamburger menü (3 pötty egymás alatt). Ha a hamburger menüre rákattintunk, ott előjön egy + Add Radio menü, majd erre is rákattintva lesz lehetőségünk adni egy nevt a rádiónak, majd alatta a lejátszási lista URL címét (.m3u, .pls, stb...) megadva majd megnyomva az Add (Hozzáadás) gombot máris a My Web Radios menü pont alatt lesz a hozzáadott rádió.
Spotify-t viszont még nem sikerült működésre bírnom, de igyekszem, hátha, iletve NAS-al egyelőre még nem próbáltam, de ami késik nem múlik, illetve van úgyis Pandora acc-om is, azzal is szívesen kipróbálnám...
Szóval köszi még egyszer a találatot!
(#3) intuicio: jól látod, ezt is tudja, + helyi rádiókat is meg tud találni, szerintem érdemes kipróbálnod ha még nem tetted meg...
-
intuicio
aktív tag
Üdv!
Köszi a blog bejegyzést, nagyon hasznos volt nekem, mert pont a napokban tettem fel magamban a kérdést, hogy:
Van egy zuhanykabinom, amiben van rádió, de a rádió adások kritikán aluliak.
Erre ötlött fel bennem egy opció a RPi3-al, hogy mi lenne ha egy FM Transzmittert tennék rá ami ugye közvetítené a jelet a rádiónak.
Mivel nagyon kezdő vagyok a linuxos script írásban, ezért azt sem tudom, milyen oprendszert kell feltennem az RPI3-SD kártyára, ami csak annyit csinálna, hogy wifin kacsolódna egy web linkre, ami folyamatos internet rádiót tól, és ezt továbbítaná a transzmitternek, ami adná a jelet a rádiónak.Ezek szerint ez amit te ajánlottál volumio, ezzel meg lehet csinálni ?
-
-
Stanlee
őstag
Koszi a leirast. Milyen USB-s WiFi dongle-t hasznalsz? A Pi-be 3.5-os Jackdugot lehet beletolni ugye? Tud ez a program mondjuk laptopon levo mp3 fileokbol is lejatszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest