Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1-2m hosszú RC sugárhajtású repülőbe egyébként kiváló tud lenni.
Wifi kommunikáció miatt nagy hatótávolságokra és képes.Persze ez úgy a legjobb ha egy gépről vagy valami kis laptopról irányitód.
Nagyobbat gépet mondjuk már nem bíznék rá
-
törölt tag
Raspberry pi mint PS1
-
Véreshurka
senior tag
Én is köszi a találatot! Volt egy feles RPI-m itthon, fel is dobtam rá működik minden szépen, android és ios app is megvéve, hogy egy kis támogatást tudjak adni afejlesztőknek...
Bár már régi az írás, de hátha valaki csak most járna erre: webrádiót nagyon egyszerű feltenni, nem kell másolgatni fájlt vagy ilyesmi, elég csak a lejátszási linket bemásolni, majd elnevezni itt:
A főképernyőn alul van egy Browse lap. Erre rákattintva lesz egy Web Radio nevű ikon. Erre is rákattintva előjön pár lehetőség, itt a My Web Radio (magyarul nem tudom mire fordíthatták, felülről a 2. sor), itt van jobbra egy hamburger menü (3 pötty egymás alatt). Ha a hamburger menüre rákattintunk, ott előjön egy + Add Radio menü, majd erre is rákattintva lesz lehetőségünk adni egy nevt a rádiónak, majd alatta a lejátszási lista URL címét (.m3u, .pls, stb...) megadva majd megnyomva az Add (Hozzáadás) gombot máris a My Web Radios menü pont alatt lesz a hozzáadott rádió.
Spotify-t viszont még nem sikerült működésre bírnom, de igyekszem, hátha, iletve NAS-al egyelőre még nem próbáltam, de ami késik nem múlik, illetve van úgyis Pandora acc-om is, azzal is szívesen kipróbálnám...
Szóval köszi még egyszer a találatot!
(#3) intuicio: jól látod, ezt is tudja, + helyi rádiókat is meg tud találni, szerintem érdemes kipróbálnod ha még nem tetted meg...
-
intuicio
aktív tag
Üdv!
Köszi a blog bejegyzést, nagyon hasznos volt nekem, mert pont a napokban tettem fel magamban a kérdést, hogy:
Van egy zuhanykabinom, amiben van rádió, de a rádió adások kritikán aluliak.
Erre ötlött fel bennem egy opció a RPi3-al, hogy mi lenne ha egy FM Transzmittert tennék rá ami ugye közvetítené a jelet a rádiónak.
Mivel nagyon kezdő vagyok a linuxos script írásban, ezért azt sem tudom, milyen oprendszert kell feltennem az RPI3-SD kártyára, ami csak annyit csinálna, hogy wifin kacsolódna egy web linkre, ami folyamatos internet rádiót tól, és ezt továbbítaná a transzmitternek, ami adná a jelet a rádiónak.Ezek szerint ez amit te ajánlottál volumio, ezzel meg lehet csinálni ?
-
-
Stanlee
őstag
Koszi a leirast. Milyen USB-s WiFi dongle-t hasznalsz? A Pi-be 3.5-os Jackdugot lehet beletolni ugye? Tud ez a program mondjuk laptopon levo mp3 fileokbol is lejatszani?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzést nem én találtam ki, csak innen onnan összeszedtem a tudnivalókat és információkat és egy blogban...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest