- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey5
csendes tag
Szia!
Most végre időm is volt rá és nem is felejtettem el megnézni az Xbian-t
.
Sajnos, amiket írtál, nem tudtam kipróbálni, mert bejelentkezést kér. Egészen pontosan ezeket írja ki:
"XBian GNU/Linux 8 xbian tty1
xbian login:"Korábban ez nem így volt, de nem is értem, miért, mert senki sem nyúlt hozzá. Kizárólag az automatikus frissítés jöhet számításba, mert azt rögtön végrehajtja, amint hálózathoz jut. Utána ki is írja, hogy az ilyen-olyan összetevőt frissítette.
Lényeg, hogy találtam egy fórumot, amelyben a FAQ szerint "xbian" és "raspberry" az alapértelmezett belépési név/jelszó. Nálam ezzel nem működik, hibás jelszóra panaszkodik.
Öreg vagyok én már ehhez, inkább feladom. Maradok a windowsos asztali gépnél ezen pedig élvezem a filmeket
.
Neked viszont nagyon szépen köszönöm a tippeket és a segítséget! Jól esik a szándék, a végeredmény igazán nem rajtad múlt.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest