Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Azt gondolom, hogy az egyik PRi bolt leírása tévesztett meg ezzel kapcsolatban, ahol úgy árulják a média licenszt, hogy elengedhetetlen az XBMC-hez. A másik helyen már kicsit árnyaltabban fogalmaznak:
"Szükség esetén a HW-es gyorsításhoz VC-1 (1,2GBP) illetve MPEG-2 (2,4GBP) codec licencek beszerezhetőek. Ez utóbbi az ISO fájlba tömörített DVD-k lejátszása esetén nélkülözhetetlen"
Az RPi fórumon többször előjött ez a téma, de a végkövetkeztetés az, hogy csak nagyon ritka esetben van szükség rá.
De a lényeg, hogy nem a KODI miatt kell ez, hanem az RPi miatt, de ott is csak bizonyos fájloknál (jelenleg nem túl gyakori formátumokról beszélünk). -
DonCosta
tag
Elég régóta használok KODIT-t de eddig ilyet nem hallottam.
Arról igen, hogy a RPi2 -ben állítani kellett a színkezelésen, de nem tudom hogy ez általánosságban a Kodit érintené. (Nekem RPi2-m van Opnelec-el, de nem tűnik rosszabbnak a képminőség mintha laptopról küldeném a tévére)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest