- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Azt gondolom, hogy az egyik PRi bolt leírása tévesztett meg ezzel kapcsolatban, ahol úgy árulják a média licenszt, hogy elengedhetetlen az XBMC-hez. A másik helyen már kicsit árnyaltabban fogalmaznak:
"Szükség esetén a HW-es gyorsításhoz VC-1 (1,2GBP) illetve MPEG-2 (2,4GBP) codec licencek beszerezhetőek. Ez utóbbi az ISO fájlba tömörített DVD-k lejátszása esetén nélkülözhetetlen"
Az RPi fórumon többször előjött ez a téma, de a végkövetkeztetés az, hogy csak nagyon ritka esetben van szükség rá.
De a lényeg, hogy nem a KODI miatt kell ez, hanem az RPi miatt, de ott is csak bizonyos fájloknál (jelenleg nem túl gyakori formátumokról beszélünk). -
DonCosta
tag
Elég régóta használok KODIT-t de eddig ilyet nem hallottam.
Arról igen, hogy a RPi2 -ben állítani kellett a színkezelésen, de nem tudom hogy ez általánosságban a Kodit érintené. (Nekem RPi2-m van Opnelec-el, de nem tűnik rosszabbnak a képminőség mintha laptopról küldeném a tévére)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest