Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Plex.
Ha nincs felirat akkor tökéletes, akár webes eléréssel távoli helyre akár streameléssel, akár DLNA-val.
Abban a pillanatban, ha van felirat borul az egész. Nyilván, hiszen GPU-t nem használ, CPU-ból oldja meg a konténer kipakolását, felirat ráégetését a képkockára, majd a streamelést. -
agent_k
őstag
Kivéve ha van felirat, mert akkor 99,5%-os cpu terhelést okoz. Vagy ha nem olyan formátumú a film, mint amit a TV támogat a DLNA profil alapján akkor is 99,5%-os lesz a terhelés.
(#37) wise0tamas
A MPHC-BE-nek is van támogatása a GPU-hoz, minimális processzor terheléssel. Ctrl+J-vel megnézve meg olyan röccenések vannak a filmlejátszásban, mint egy hegyvonulat. Igazából meg sem kell nézni a grafikont, mert szemmel is látszik.Ezekkel az XBMC történetekkel az a bajom, de én vagyok a sorozat katalogizáló engine-ért, nem ő értem.
Nevezgessem el egyesével a fájlokat meg úgy fomázzam a címeket, hogy tetsszen neki, felismerje egyebek...
Másoltam rá egy csomó filmet, de mivel nem tetszettek a címek a programnak ezért láttam kb 5-öt.Nagyon jó az XBMC meg az összes többi klónja, csak azt felejti el leírni mindenki, hogy milyen időigényes az amíg egy működő rendszer összeáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az jó hír, és a többire esetleg?