- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Plex.
Ha nincs felirat akkor tökéletes, akár webes eléréssel távoli helyre akár streameléssel, akár DLNA-val.
Abban a pillanatban, ha van felirat borul az egész. Nyilván, hiszen GPU-t nem használ, CPU-ból oldja meg a konténer kipakolását, felirat ráégetését a képkockára, majd a streamelést. -
agent_k
őstag
Kivéve ha van felirat, mert akkor 99,5%-os cpu terhelést okoz. Vagy ha nem olyan formátumú a film, mint amit a TV támogat a DLNA profil alapján akkor is 99,5%-os lesz a terhelés.
(#37) wise0tamas
A MPHC-BE-nek is van támogatása a GPU-hoz, minimális processzor terheléssel. Ctrl+J-vel megnézve meg olyan röccenések vannak a filmlejátszásban, mint egy hegyvonulat. Igazából meg sem kell nézni a grafikont, mert szemmel is látszik.Ezekkel az XBMC történetekkel az a bajom, de én vagyok a sorozat katalogizáló engine-ért, nem ő értem.
Nevezgessem el egyesével a fájlokat meg úgy fomázzam a címeket, hogy tetsszen neki, felismerje egyebek...
Másoltam rá egy csomó filmet, de mivel nem tetszettek a címek a programnak ezért láttam kb 5-öt.Nagyon jó az XBMC meg az összes többi klónja, csak azt felejti el leírni mindenki, hogy milyen időigényes az amíg egy működő rendszer összeáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest