Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Egyébként a közösség mérete önmagában még nem jelent túl nagy előnyt. A raspi esetén is csak egy maréknyi ember dolgozik a fejlesztéseken és javításokon. A többiek csak használják. Az alternatíváknál lehet főállásban dolgozik rajta az a pár ember.
De hát én pont a "csak felhasználókra" gondolok mint mögötte lévő közösségre, nem a fejlesztőkre! Mert ott fog meglátszani igazán, hogy mire lehet használni egy-egy eszközt, sokszor olyan célra is, ami esetleg a fejlesztőknek eszükbe sem jutott volna.
-
sad_Vamp
őstag
és ez? [link-APC]
-
azbest
félisten
Na meglett, pont a csúcs odroid-xu3 boardon van még lan9514 chip. Nem tudom, hogy nekik sikerült-e normálisan megcsinálni hardveresen és szoftveresen.
Mondjuk a raspi esetén elsőre részben rosszul kötötték be a chipet - az 1.8V -ot bemenetnek hitték, közben meg kimenet és a korai szériákban ez is problémákat okozott. Meg a tápellátás problémái is kihathattak rá, az áttervezett b+ változatnál nem tudom mennyire jönnek ki a bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crypto Trade
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest