Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhAi27
tag
válasz
Runner_fxr #2173 üzenetére
amit meg hozzatennek, hogy a hiphop az nem csak a zenebol all. En most kicsit ugy erzem, hogy ujra kezdi fenykorat elni a hiphop, menj el egy bulira es nezd meg mennyien vannak. 5-6 eve nemhogy ennyien lettek volna, de meg csak bulik sem voltak mert a kutya nem ment volna el.
A hiphophoz hozzatartozik a graffiti is, ami megint csak fullos 90-es evek hatast el at ujra. Sokan ezert szidjak a graff muveszeket amugy, foleg azok akik a 90-es evekben meg a pisipogacsat gyurtak a homokozoban es nem eltek at ezt a korszakot. De viragzik az 'eurostyle' meg az olyan cumok amit a 90-es evekben lattal a new yorki rap klippekben.
A ruhakbol kifejeltettem, hogy pl ujra iszonyatos modon porognek a Jordan cipok. Sajnos mondjuk ezt a gyartok is eszrevettek es emiatt megfizethetetlen egy-egy nike vagy jordan...
Szvsz nekem mondjuk nem is hianyoznak a klasszik 90-es evekbeli rapper ruhak (rocco jeans es tarsai ugye). En mar gyerekkent is elmentem a turkaloba a zsebpenzembol megvenni a levis farmert amit a kulfoldi greffitis videokbol lattam, meg elmentem megvenni a nike bw-t csak azert mert lattam, hogy az egyik soul of mischief arcon az volt egy interjuban. Ezeket a ruhakat hordom a mai napig, csak epp mostmar nem a turkalobol veszem oket, meg 15x annyi penzt fizetek ertuk. De azt nem mondanam, hogy mindent ratyikra gyartanak...
es a monologom vegere egy ORIASI KLASSZIKUS:
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Az egyik kedvenc zenei stílusom a 90-es évekbeli rap és hip-hop stílusa. Sajnos manapság ez a...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest