Új hozzászólás Aktív témák
-
OhAi27
tag
válasz Runner_fxr #2173 üzenetére
amit meg hozzatennek, hogy a hiphop az nem csak a zenebol all. En most kicsit ugy erzem, hogy ujra kezdi fenykorat elni a hiphop, menj el egy bulira es nezd meg mennyien vannak. 5-6 eve nemhogy ennyien lettek volna, de meg csak bulik sem voltak mert a kutya nem ment volna el.
A hiphophoz hozzatartozik a graffiti is, ami megint csak fullos 90-es evek hatast el at ujra. Sokan ezert szidjak a graff muveszeket amugy, foleg azok akik a 90-es evekben meg a pisipogacsat gyurtak a homokozoban es nem eltek at ezt a korszakot. De viragzik az 'eurostyle' meg az olyan cumok amit a 90-es evekben lattal a new yorki rap klippekben.
A ruhakbol kifejeltettem, hogy pl ujra iszonyatos modon porognek a Jordan cipok. Sajnos mondjuk ezt a gyartok is eszrevettek es emiatt megfizethetetlen egy-egy nike vagy jordan...
Szvsz nekem mondjuk nem is hianyoznak a klasszik 90-es evekbeli rapper ruhak (rocco jeans es tarsai ugye). En mar gyerekkent is elmentem a turkaloba a zsebpenzembol megvenni a levis farmert amit a kulfoldi greffitis videokbol lattam, meg elmentem megvenni a nike bw-t csak azert mert lattam, hogy az egyik soul of mischief arcon az volt egy interjuban. Ezeket a ruhakat hordom a mai napig, csak epp mostmar nem a turkalobol veszem oket, meg 15x annyi penzt fizetek ertuk. De azt nem mondanam, hogy mindent ratyikra gyartanak...
es a monologom vegere egy ORIASI KLASSZIKUS:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest