Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Her
csendes tag
Igazad van. De ezt lehet innen is meg onnan is nézni.
A fogyasztás mérséklése dicséretes,de én sokkal többre számítottam teljesítmény területén .
Nem látom azt a hihetetlen áttörést. Mint ahogy te is írtad minden meg van duplázva ,tehát leegyszerűsítve megoldották azt ,hogy egyetlen magba belepasziroztak kettőt.
Így mondhatnánk ,hogy teljesítményben az előző generáció egykártyás megoldásaival nem is korrekt az összehasonlítás. Egy két gpu-s megoldással összehasonlítva viszont nincs számottevő előnye. Én azt gondoltam az előzetes híreket olvasva,hogy valami nagyon nagyot alkottak. És ahogy olvasom a híreket,a közép kategóriás szériák,kb azt tudják majd amit a mostaniak. Kicsivel biztos jobbak lesznek,de itt sem látom azt a nagy fejlődést.
A DX11 meg jelen pillanatban érdektelen,majd talán egy év múlva de addig is sok minden változhat. Na mindegy is,végeredményben nekem tök mindegy ,szerintem az egész egy nagy parasztvakítás.Bár a fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi