Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ne álmodozzatok már!
Aki azt hiszi, hogy tud annyit, mint egy 3870 az nagyot csalódhat.
Én 5670-et teszteltem, az alig jobb a 4670-él, és a 9600GT-től meg lemaradt. Nem a mostani kínai változatot, hanem egy eredeti asus kiadást izzasztottam. Teljesen biztos, hogy egy 5550 még a 4670-et sem éri utol, nemhogy a 3870-et.
Ezek a kártyák tökéletesek alacsony fogyasztású mozis gépekbe, persze nem ekkora ventivel, de játszani ne ezzel akarjunk már.
Érdekes, hogy itt sokaknak fullon mennek a játékok régebbi kártyákkal, nekem meg 1280-ban is éppen csak eldöcög a BC2 4670-el minden szűrő kikapcsolása melett.
Persze tökéletesen igaz, hogy mindenkinek mások az igényei. És az is, hogy régi játékokkal el lehet kocogni, csak én úgy látom, hogy akiknek új gépet rakok össze, azok valahogy mindíg az új játékokkal akarnak játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest