- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De én szándékosan ábrázoltam így az embert
Pontosan, amit te is írtál, attól vagyunk mi fejletebbek!
Az ember az eszközeit már a fejletebb szellemi képeségének köszönheti!Mondjuk a Homo habilis-nek se volt különösebb előnye. Persze ő még jó szőrös volt. Viszont nem a bundája fejlődött, hanem tüzet rakott.
"Nos azért nem egészen így volt... ha nem volt képes a faj alkalmazkodni akkor kihalt és más faj vette át a helyét. " - ezt én egyértelműnek gondoltam, nem akartam még ezzel is húzni az amúgy vontatottra sikeredett írást =/
"Az embert ne az eszközei nélkül akarjátok megítélni... ennyi erővel az oroszlánt levágott karmokkal és kihúzott fogakkal is nézhetnénk... persze pofont még akkor is tud adni."
Csak azért tettem különbséget (szándékosan) mert a kettőt nem lehet összeegyeztetni. Legalábbis nem egyszerűen. Mivel az embernek szellemi fejlődés jutott, az állatoknak meg inkább testi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest