Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
fényképező+mobil az én tudatomban csak külön tud szerepelni, mert olyan mobilt még nem nagyon láttam, amit ne körözne le 100 soron még egy kőkori kompakt is
az egyéniséget meg szerintem nem lehet megvenni: lehet valaki egy trabanttal is egyéniség, amikor más egy lamborghinivel is megmarad "majmoló lúzer" szinten
(ne vedd magadra, általánosságban gondolom így)
a telefon meg szerintem sem ér annyit... egy akármilyen telefont egyedivé lehet tenni kis barkácsolással és akkor tényleg nem úgy fog kinézni, mint egy tömeggyártott modell
specifikáció alapján ez többszörösen túlárazott
-
Vakegérke
félisten
Elegáns közönnyel siklasz át ezen bejegyzésem felett.
Szándékosan nem teszem OFF-ba soraimat, így talán veszed a fáradságot, és válaszolsz.Nos, leszel szíves az általam 2009-09-25-én utalt 3 800 Forintot az utalási költséggel, valamint kamataival végre megtéríteni, számlámra utalni?
A pénzt nem önzetlenül, nem ajándékba adtam, hanem kisegítettelek, hozzásegítettelek az általad áhított Motorola V8 házhoz. Feltételem az volt, hogy karácsonyig megkapom a pénzt, boldogan bele is egyeztél.
Egy a becsület!
Van még benned egy szikrányi? -
Kroni1
veterán
Én is láttam már ilyet, és ha 85-ért nem is, de ennyiért remek vétel!!! Amugy egyet értek veled: tényleg nagyon egyedi és nagyon jó telefon az átlagfelhasználó igényeinek megfelelő tudással, sportos extrákkal és cool kinézettel! Persze nem azoknak készült akik az androidot istenítik csak mert "mindenki azt mondta hogy jó" és nem is azoknak a csúcstelefont kereső szakiknak akik valóban ki is használják az androidos telók tudását. De nálunk sajnos lehurrogják az drága és egyedi telefontulajdonosokat még akkor is ha azt ő olcsón vette, mert itthon csak a papíron leirt adatokat és a hozzá társuló árcédulát nézi mindenki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest