Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Honnan kéne nekem ezt tudnom?
-
Cs1csó
titán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Mielőtt letiltanád futtasd le ezt: [link]
Ez egy DETECTION TOOL amit az Intel adott ki, ezzel felmérheted, hogy a te rendszered érintett vagy sem, én lefuttattam és az enyémet nem érinti, Z97K alaplapom van, i5 4690 procival. (fentebb olvastam 2015 előtti procikat nem érinti az enyém korábbi)
Ajánlom a GUI-s futtatást és ha azt írja ki hogy NOT VULNERABLE akkor minden okés, ha pedig, hogy VULNERABLE akkor ha le akarod tiltani - szerintem nem fontos jön jár majd valami patch - akkor itt megteheted:
Vezérlőpult - Eszközkezelő - Rendszereszközök - Intel Management Engine Interface - (ezen a soron jobbklikk majd eszköz letiltása
NEM tudom, hogy ezzel okozol e valami egyéb galibát max összeomlik a rendszer és csökkentett módban vissza lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest