Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Én is mindent szétszedtem. Volt egyszer egy traktor, amit fel lehetett húzni a kerekénél, és volt rajta valami sebváltószerűség is. Azt hiszem piros volt, és borzasztó bonyolultnak tűnt akkor a belső felépítése. Ekkor még törökülésben simán befértem egy pad alá (ott szereltem szét). Nagy szívfájdalmam azóta is, hogy összerakni már nem sikerült

Meg kísérleteztem rakétameghajtással is. Egy csomó gyufa fejéről leszedtem a bevonatot, alufóliából készült kis hengerbe tettem, és az így kapott ajtóművet papírrepülőre ragasztottam. Úgy vélem egész jó eredményeket sikerült elérnem, de sajnos a szerkezet súlyát nem sikerült megfelelő mértékben csökkentenem, így néhány év megfeszített munka után végleg le kellett állítanom ezen grandiózus projektemet.
Amúgy csináltam ebből ágyút is, ahhoz a rotling fém kupakja a legjobb kilövőcső.
-
vtechun
veterán
Hehe, ilyenem nekem is volt jopar, persze most nem ugrik be egy sem
-
Tálydi
senior tag
Én úgy 1éve kitaláltam, mekkora jó lenne egy új autókategóriát teremteni, mégpedig a SUV Cabriot, pl BMW X3 cabrio, biztos lenne vevőközönsége. Erre úgy 2 hete olvasom totalcaron, hogy elvileg készül egy Audi Q5 cabrio...
-
Sandrew
őstag
Feltaláltad a hibrid autót

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-roller topik
- Vírusirtó topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest