Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Én is mindent szétszedtem. Volt egyszer egy traktor, amit fel lehetett húzni a kerekénél, és volt rajta valami sebváltószerűség is. Azt hiszem piros volt, és borzasztó bonyolultnak tűnt akkor a belső felépítése. Ekkor még törökülésben simán befértem egy pad alá (ott szereltem szét). Nagy szívfájdalmam azóta is, hogy összerakni már nem sikerült

Meg kísérleteztem rakétameghajtással is. Egy csomó gyufa fejéről leszedtem a bevonatot, alufóliából készült kis hengerbe tettem, és az így kapott ajtóművet papírrepülőre ragasztottam. Úgy vélem egész jó eredményeket sikerült elérnem, de sajnos a szerkezet súlyát nem sikerült megfelelő mértékben csökkentenem, így néhány év megfeszített munka után végleg le kellett állítanom ezen grandiózus projektemet.
Amúgy csináltam ebből ágyút is, ahhoz a rotling fém kupakja a legjobb kilövőcső.
-
vtechun
veterán
Hehe, ilyenem nekem is volt jopar, persze most nem ugrik be egy sem
-
Tálydi
senior tag
Én úgy 1éve kitaláltam, mekkora jó lenne egy új autókategóriát teremteni, mégpedig a SUV Cabriot, pl BMW X3 cabrio, biztos lenne vevőközönsége. Erre úgy 2 hete olvasom totalcaron, hogy elvileg készül egy Audi Q5 cabrio...
-
Sandrew
őstag
Feltaláltad a hibrid autót

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Crimson Desert
- Elektronikus zene topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro FX570
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest