Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Már megint nem nyertem! Grat a nyerteseknek!
Jók ezek az ezer napos újoncok!A nyúlon túl?
-
hunmyke
aktív tag
Hát nem jött össze, sebaj, 550-ben benne voltam, ennek is örülök.
Szerk.: Ja és nagy grat a nyerteseknek!
[ Szerkesztve ]
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
RoyalFlush
őstag
Gratulálok a nyerteseknek!
Babonából nem követtem a topicot, nem is írtam a sorsolásig bele. Nem jött össze. Már megint vödörből sorsoltak.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Ideg
aktív tag
Ismét semmi... Vagyis de. Ismét bekerültem a kalapba ami megint elég nagyra sikeredett. Köszi a játékot!
-
Gergő_
őstag
Uhhh aztaaa jeeee
Hazajöttem a boltból,mondom csak megnézem hátha van már eredmény ....el sem hittem először,meg is néztem egy másik gépen
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
Gergő_ -
Ice!?
őstag
Grat a nyerteseknek! Akkor most sem írok bejegyzést..
-
MODERÁTOR
ki hitte volna hogy most sem nyerek
Azért köszönjük a játékot és várjuk a következőt Grat a nyerteseknekEverybody lies.
-
blueMerle
veterán
Gratulálok minden nyertesnek
-
CSorBA
őstag
válasz Infopatika #362 üzenetére
Grat a nyerteseknek (majd legközelebb talán több szerencsém lesz )
Jahogy a bannerben... ABP miatt valahogy nem láttam
-
D.Orion
veterán
Grat a nyerteseknek!
Én már megint kimaradtam... Mondjuk nem is értem miből gondoltam, hogy esélyem van akár csak egy sapkára is.
-
Kasza08
őstag
Tudtam, hogy Kasza08 helyett GuruZone-al kellett volna regelni
Úgy tűnik az a taktika sem válik be, hogy nagy önbizalommal állok neki -
Borgi
aktív tag
hi all
grat a nyerteseknek én a szokásosat nyertem: tapasztalatot
üdv,
Borgi[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!
-
Syron
tag
Gratulálok a nyerteseknek.
És köszönöm a játékot a szervezőknek.
Üdv. Syron
-
Mazsika
őstag
nah ez nem jött be grat a nyerteseknek...
Dáccsika
-
Vicoo
senior tag
megint semmi
-
Rifleman10
csendes tag
Gratulálok a nyerteseknek!
Ez már a 3. játékom és még nem nyertem remélem kövibe nekem is jut vmi -
ponti_ak
addikt
A csudába, megint nem nyertem... Sebaj, köszi a játékot!
A szerencsés nyertesenek Drakula gróf.ponti
-
v.tom
őstag
Megint nem nyertem. De nem baj. Nem a részvétel, hanem a fontos.
-
xabolcs
őstag
gratu a nyerteseknek!
a hazigazdaknak pedig kosz a jatekot.sajna megint nem nyertem, csak tapasztalatot.
igy csatlakozok az elottem szolohoz.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Rossi
addikt
Megint nem jött össze... Gratula a nyerteseknek.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
DarkByte
addikt
Úgy látom megmaradt az a szokásom hogy nem nyertem. A nyerteseknek gratula!
-
hcs57
őstag
gratulálok a nyerteseknek..a digitális tunert nyerő PH fórumtárs javítsa ki az e-mail címét, mert hibás..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Prof01
veterán
Ez az!! Megint nem nyertem!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
G4ga
őstag
Gratulálok a nyerteseknek... Istételten a tapasztalaton kivül semmi!
Sebaj, ez a harmadik játékom majd a 4. nél ... a mondás ugy is azt mondja 3 a magyar igazság és egy a ráadás!...
Köszi a lehet9séget!
-
Tomate
veterán
Hát most, se sűrűn... De nem baj
-
yoogie
aktív tag
Grat mindenkinek!
-
raskolnikoff
őstag
kérdések 5/5
nyeremények 12/0
azér grat
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
adalbert1
veterán
Na megint úgy megörültem hogy nyereményjáték, és utána sikeresen meg is feledkeztem az egészről... Csak most eszméltem mikor már kisorsolták a nyerteseket is, és ez már nem az első eset.
-
Vistaboy
veterán
Most mér' mondod ezt? Kétszer nyertem összesen, egy egéralátétet és most egy sapkát.
Azért örülök neki. Köszi a játékot!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Még egy rosszmájú egyén... Ennyire irigylitek azt a Baseball-sapkát? 500.Ft.-ért vehettek bármelyik TESCO-ban.
Nem tudom, milyen rendszer van a gépen, de nálam már régen nem Vista fut, hanem Windows 7, talán próbáld meg legközelebb te is azzal.
Ui.: Csak poénkodok.
Ja, és én is gratulálok minden más nyertesnek is!
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
japy
őstag
Gratula minden nyertesnek! Remélem legközelebb több szerencsém lesz!
-
addikt
Köszönjük a játékot az Infopatikának és nektek is, majd egyszer talán mikor nem lesz ennyi ember a "kalapban" (ez már inkább valami nagy cilinder volt), akkor talán összejöhet.
-
mindfreak
őstag
Köszi a játékot, reméljük mihamarabb lesz újra.
-
hemaka
nagyúr
Gratulálok a nyerteseknek.
-
Szplöttyy
senior tag
Életbe nem nyertem még semmit, feldobta a napom! Köszönöm Ph!
Smoke & Torque
-
Zsadi
őstag
Gratulálok a nyerteseknek, köszönöm a játékot!
-
Vistaboy
veterán
Akkor még egy darabig meghagyom.
Mondjuk a sors fintora, hogy már háromszor is leadtam igényt egyéni arcképre, de még sehol sem tart a dolog. De amennyiben a feltételezésed helyes, úgy lehet hogy lemondok az egyéni arcképről.
Köszi mindenkinek, aki korábban gratulált.
-
RoyalFlush
őstag
válasz Vistaboy #401 üzenetére
"Mondjuk a sors fintora, hogy már háromszor is leadtam igényt egyéni arcképre, de még sehol sem tart a dolog."
2008-04-29-én belinkeltél az arcképszerkesztőbe egy képet. Először Jag készített belőle egy verziót:
majd Agostino egy jobban kidolgozottat, melyen később még finomított.
A javított változatra az volt a reakciód, hogy: "Köszi szépen, így már megfelel. Tudom hogy kicsit korai, de szerettem volna már most elkészíttetni. Még egyszer köszi." ... "Megcsinálhatod a kisebbet is, ha gondolod. Szerintem így már jó lesz."
2008-12-03-én már kishíján elérted az igényléshez szükséges 600 PH!-n eltöltött napot. Akkor ezt a Jag által neked készített avatart szeretted volna egyedi avatarnak:
Philo szerint még dolgozni kellett volna rajta.
2008-12-13-én már nem csak ötlet szintjén merült fel benned az, hogy inkább egy másik karaktert választanál alapanyag gyanánt a jövőbeli egyéni arcképedhez. Ebből először én, majd később koxx készített néhány verziót.
Érdeklődtél e két képpel kapcsolatban a topicban:
Nem érkezett rá ott illetékestől reakció, de: az elsőt medálszerűnek találta Kidus, a másodiknál szerintem a vágás nem a legjobb.
Tudom, változik az ember véleménye, ízlése, stb., de ha egyszer egyedi arcképed lesz, már korlátozottabbak lesznek a lehetőségeid, hogy később változtass. Kivéve persze, ha komolyabban módosulnak az erre vonatkozó szabályok a jövőben.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Vistaboy
veterán
válasz RoyalFlush #402 üzenetére
Szerintem picit félreértettél, de mindegy.
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem foglalkoztok vele, csak - ahogy te is említetted - nem érkezett rá senki illetékestől reakció. Erre értettem, hogy még sehol sem tart a dolog. Mondjuk lehet hogy picit félreérthetően fogalmaztam, akkor bocsi.Mindegy, még egyszer belinkelem az utolsó kérésem hsz-ét a topikba, remélem ezúttal válaszolni is fog valaki illetékes is.
Ui.: Abból, hogy ennyi energiát fektettél abba, hogy engem korrigálj, azt vettem le hogy picit megsértődtél, úgyhogy szeretnék külön is elnézést kérni és megköszönni az eddigi munkádat az avatarommal kapcsolatban.
MOD: Ja, a legfontosabb: Természetesen megértem az aggodalmadat, amiért három különböző képet is kértem, de a mostani már véglegesnek tekinthető, nem fogok rajta változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Vistaboy #403 üzenetére
"Mondjuk lehet hogy picit félreérthetően fogalmaztam"
"Abból, hogy ennyi energiát fektettél abba, hogy engem korrigálj, azt vettem le hogy picit megsértődtél"
Nem sértődtem meg. Időmilliomos voltam a délelőtti órákban.
"Természetesen megértem az aggodalmadat, amiért három különböző képet is kértem, de a mostani már véglegesnek tekinthető, nem fogok rajta változtatni."
Nem aggódok, csupán szerettem volna felhívni a figyelmedet arra, hogy miután egyedi arckép birtokosa leszel, kisebb mozgástered lesz a változtatásra.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mindenkinek grat! Én is nyertem egy kis tapasztalatot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest