Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Na igen, szerintem is túl van misztifikálva a dolog. Nincs szerintem se akkora ugrás 2->3->4 magra váltás esetén érzékelhető teljesítményben csak mérhetőben mint ami volt az egymagosról az X2-re váltáskor anno.
Pontosan azért vettem én is 940BE procit mert csak egy kicsit kellett hozzáraknom az eladásból befolyt összeghez amiből meg tudtam venni a csúcsmodellt és nem kellett többé bűvészkednem az unlockolással.
-
HERR Z
veterán
x2 555: 24-26k
X4 b55: 27-28k
X4 955: 35kamúgy pl más nem, de én már 3 lapom nézem a procikat, szal annyira nem lutri
a 7k meg te döntésed, hogy megnyugtat hogy retail x4-ed van vagy pedig veszel belőle eggyel jobb vga-t mondjuk....a magyar csóró, ott spórol ahol tud, lásd skót proci 11-12k volt és hozza a 35k-s 955 szintjét..."illetve amit nyertél a procin, azt elbukod egy normális(halk+hideg) hűtésen"
ugyanannyit eszik x2@x4 mint egy x4 szal ez hülyeség, ha alapból igényled a halkat akkor tökmind1 mennyit szánsz a procira megveszed a hűtőt"Szvsz mára az OC azoknak a sportja akik kifejezetten erre izgulnak"
nemtom, számomra van jobb helye annak a 20-25 ruppónak minthogy álljon feleslegesen benne(mondjuk én a legolcsóbol a legtöbbet megoldás híve vagyok, x6 is akkor lesz ha ár-értékbe ott lesz mint az 5000, szal max 20k-t adok egy donorért..)
Az meg hogy intelbe teknikailag ugyanez még vagy 15-20k-val drágább lenne már csak hab a tortán..... -
törölt tag
Tényleg nincs, egy X3 435 18eFT.
Egy Intel i5-750 most dobozos 60eFt.
Hát ez nem nagy különbség...
főleg hogy a 620-as Athlon-om húzva 3,5Ghz-en elérte ugyanazt a Cinebech értéket mit a 750-esnek van alapon. Húdejót huszárkodtam... és élvezem is
60k-ból AMD-nél veszel egy cpu-t, egy alaplapot és 2GBramot.
Sőt, AM2+ -os alaplappal 4GB-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi