- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Amíg nincs ssd-je az embernek, nem tudja, hogy hozzá képest a lemezes vinyó rendszermeghajtónak mennyire katasztrófális. Utóbbival a sebesség kis túlzással egy tizenezres droid telefonnal vetekszik. Majdhogynem fél napot kell várni egy tartalmasabb windows update feltelepítésére is.
Alig várom már, hogy az ssd annyira biztonságos szintre fejlődjön, hogy meg lehessen szabadulni a lemezes vinyóktól. -
törölt tag
Az általánosítások mindig sántítanak (a marketing erősen torzítja a reál értéket.)...
Kb. 12 év szerviztapasztalattal a hátam mögött mondom ezt..
Már 4 db SSD-t "fogyasztottam el", különböző márkájúakat, különböző árcédulákkal..
Nem szeplőtlen a történet.
Nincs SSD a gépemben egy ideje (bár most is van SSD-m), és nem is tervezek...
A marketing szöveget levonva, még ma sem tökéletesek (élettartam, vezérlő kapitulálás, adatvesztés) és a HDD-hez képest drágák.
Ne zavarjon senkit, hogy erről nem sokat írnak - nem illik a marketing profilba.
Szerintem, a fejlesztési irány is hibás az SSD gyártóknál a konzum SSD-kre nézve ; van más irány is, de az megfizethetetlen halandó számára.Vannak vitathatatlan előnyei egy SSD-nek, de bőven van még hova fejlődnie. És nem a sebességére gondolok elsősorban.
(Olyan ez, mint az autók fogyasztása - az enyém élből 1 L-rel kevesebbet fogyaszt mint a tied, bármennyit is mondtál...)Nem fitymálom az SSD-t, tényleg mérföldkő. De nem kötelező hardware elem. (Majd, ha sokkal jobb, biztonságosabb, olcsóbb lesz..)
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest