- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Amíg nincs ssd-je az embernek, nem tudja, hogy hozzá képest a lemezes vinyó rendszermeghajtónak mennyire katasztrófális. Utóbbival a sebesség kis túlzással egy tizenezres droid telefonnal vetekszik. Majdhogynem fél napot kell várni egy tartalmasabb windows update feltelepítésére is.
Alig várom már, hogy az ssd annyira biztonságos szintre fejlődjön, hogy meg lehessen szabadulni a lemezes vinyóktól. -
törölt tag
Az általánosítások mindig sántítanak (a marketing erősen torzítja a reál értéket.)...
Kb. 12 év szerviztapasztalattal a hátam mögött mondom ezt..
Már 4 db SSD-t "fogyasztottam el", különböző márkájúakat, különböző árcédulákkal..
Nem szeplőtlen a történet.
Nincs SSD a gépemben egy ideje (bár most is van SSD-m), és nem is tervezek...
A marketing szöveget levonva, még ma sem tökéletesek (élettartam, vezérlő kapitulálás, adatvesztés) és a HDD-hez képest drágák.
Ne zavarjon senkit, hogy erről nem sokat írnak - nem illik a marketing profilba.
Szerintem, a fejlesztési irány is hibás az SSD gyártóknál a konzum SSD-kre nézve ; van más irány is, de az megfizethetetlen halandó számára.Vannak vitathatatlan előnyei egy SSD-nek, de bőven van még hova fejlődnie. És nem a sebességére gondolok elsősorban.
(Olyan ez, mint az autók fogyasztása - az enyém élből 1 L-rel kevesebbet fogyaszt mint a tied, bármennyit is mondtál...)Nem fitymálom az SSD-t, tényleg mérföldkő. De nem kötelező hardware elem. (Majd, ha sokkal jobb, biztonságosabb, olcsóbb lesz..)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged