Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Ez csak az m$ programokra jellemző. Idióták. Én is múltkor akartam vlite-al faragni egy win7 telepítőt, a telepítő a legvégén szállt el, ilyen hibaüzenettel: "Egy vagy több komponenst nem sikerült megfelelően telepíteni, a telepítő újraindul" köszönöm b+meg ebből aztán sikerült rájönnöm hogy mi az...
Meg múltkor is sxstrace-nél, kiírja amikor el akarom indítani a trace-t hogy, "unknown error", mondom mi az anyád? Aztán rájöttem hogy kipróbálom az szokásos dolgot... run as administrator... persze hogy ez kellett neki.
Meg régen kiírta hogy xy dll hiányzik, vista óta már csak annyit hogy probléma van az alkalmazás konfigurációjával, és sxstrace-el meg dependency walkerrel kell külön keresgélni a hiányzó librarykat.
"Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani"
Annyira nem... inkább azért marad el, mert leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest