- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Ez csak az m$ programokra jellemző. Idióták. Én is múltkor akartam vlite-al faragni egy win7 telepítőt, a telepítő a legvégén szállt el, ilyen hibaüzenettel: "Egy vagy több komponenst nem sikerült megfelelően telepíteni, a telepítő újraindul" köszönöm b+meg ebből aztán sikerült rájönnöm hogy mi az...
Meg múltkor is sxstrace-nél, kiírja amikor el akarom indítani a trace-t hogy, "unknown error", mondom mi az anyád? Aztán rájöttem hogy kipróbálom az szokásos dolgot... run as administrator... persze hogy ez kellett neki.
Meg régen kiírta hogy xy dll hiányzik, vista óta már csak annyit hogy probléma van az alkalmazás konfigurációjával, és sxstrace-el meg dependency walkerrel kell külön keresgélni a hiányzó librarykat.
"Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani"
Annyira nem... inkább azért marad el, mert leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung ultra watch 2025
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest