- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Ez csak az m$ programokra jellemző. Idióták. Én is múltkor akartam vlite-al faragni egy win7 telepítőt, a telepítő a legvégén szállt el, ilyen hibaüzenettel: "Egy vagy több komponenst nem sikerült megfelelően telepíteni, a telepítő újraindul" köszönöm b+meg ebből aztán sikerült rájönnöm hogy mi az...
Meg múltkor is sxstrace-nél, kiírja amikor el akarom indítani a trace-t hogy, "unknown error", mondom mi az anyád? Aztán rájöttem hogy kipróbálom az szokásos dolgot... run as administrator... persze hogy ez kellett neki.
Meg régen kiírta hogy xy dll hiányzik, vista óta már csak annyit hogy probléma van az alkalmazás konfigurációjával, és sxstrace-el meg dependency walkerrel kell külön keresgélni a hiányzó librarykat.
"Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani"
Annyira nem... inkább azért marad el, mert leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest