Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Ez csak az m$ programokra jellemző. Idióták. Én is múltkor akartam vlite-al faragni egy win7 telepítőt, a telepítő a legvégén szállt el, ilyen hibaüzenettel: "Egy vagy több komponenst nem sikerült megfelelően telepíteni, a telepítő újraindul" köszönöm b+meg ebből aztán sikerült rájönnöm hogy mi az...
Meg múltkor is sxstrace-nél, kiírja amikor el akarom indítani a trace-t hogy, "unknown error", mondom mi az anyád? Aztán rájöttem hogy kipróbálom az szokásos dolgot... run as administrator... persze hogy ez kellett neki.
Meg régen kiírta hogy xy dll hiányzik, vista óta már csak annyit hogy probléma van az alkalmazás konfigurációjával, és sxstrace-el meg dependency walkerrel kell külön keresgélni a hiányzó librarykat.
"Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani"
Annyira nem... inkább azért marad el, mert leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bestbuy játékok
- Gumi és felni topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sorozatok
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- XPEnology
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest