- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nem tudom, de nekem CD-ről sem ment fel Win7 32 bitre a CS2. Kompatibilitási móddal sem. Persze nulla hibaüzenet, csak visszatekeri a végén a telepítést, hogy jaj nem sikerült. Persze ettől még simán lehet, hogy a 7.0-es megy. Sőt, fogadok, az megy, a CS2 meg nem, mert az már túl új...
Amúgy a számítástechnika csődje témakörben... ha valamitől én már sikítógörcsöt kapok, hogy a programozók (kivéve persze engem...
) nem ismerik a hibaüzenet fogalmát. Agyrém, hogy jobbára olyan üzeneteket adnak a programok, hogy "Nem sikerült belépni a tartományba", meg "A telepítés sikertelen", stb., de azt nem mondja az isten barma, hogy miért. Pedig a program szükségszerűen "tudja", hogy mely lépésnél dobódott kivételt és miféle, szóval ugyan mért nem lehet ezeket közölni? Segítene ám néha...
Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani... Gyerekcipőben jár még ez a szakma nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged