Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
egyébként erről a cikkben pont fordítva esett szó, de szerintem ha őszinték vagyunk manapság minden desktop linux mellé szükséges legalább egy xp.
ami kb annyi, hogy virtualbox (nem ose, hanem aminek van usb támogatása) feltelepít, xp feltelepít, usb kütyü filtert beállít, begug, driver telepyít, élvez. mindent meg lehet rajta csinálni. nálam egy lassú ssd-n 3-ig számolok mire elindul, szóval a "kényelmetlen" erős túlzás. persze játékra nem jó.
a vicces az, hogy minimálisra tömörítve a gyak töküres xp nagyobb helyet foglal a mentésben, mint az oo-val meg ezer más súlyos dologgal (pölö ltsp) megrakott kész ubuntu.
@Namelesske: ezt tudom erre mondani. megy az x, megy a wifi (csatlakoztatva van) és benne van még egy inaktív wwan kártya is. ezen a fényerőn nem használható, de kettővel feljebb simán. az meg mondjuk +1w.
-
ViZion
félisten
Ez is kicsit felemás dolog, lehet a Linuxot okolni... ööö miért is? Mert a gyártó nem készít drivert? Mert a közösség nem készít drivert? Nekem van Canon nyomtatóm, pont ehhez nincs driver, az újabbakhoz van - és W7 driver sincs, illetve van, de nálam nem működik vele. Szal. a Canon-t kellene kukázni -bár amúgy a termékei árban, tudásban szimpatikusak. Linuxnál a HP ami leginkább problémamentes. Van lehetőség linuxon is windows drivereket használni, de azt nem tudom, h nyomtatónál, scannernél is működik-e, vagy csak wifi-re van.
mdraco: néhany havonta jelenik meg kernel, új vasakat szinte azonnal támogatja, (régi gépek teljesen más téma, oda nehéz megtalálni a legalkalmasabbat). RAM legyen, azt mind szereti, akkor hasít
Keress rá, hogyan lehet compiz-t, szoftközpontot beüzemelni, próbáld ki a wifit, webcamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest