Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Tok jo lenne a linux, hasznalom is felesegem osoreg laposan, mert ott a lubuntu hasznalhato sebessegu, az xp a viruskergeto miatt viszon lassan indul es meg lassabban fut. Egy valami riasztott el, de az nagyon. Ha gond van, vagy egyszeruen csak kellene valami extra cucc az alap rendszeren kivul (akar csomagkezelobol letoltve) az egyszeri kezdo user mar el van veszve. Probaltam guglizni, probaltam segitseget kerni, de kabe 0,1 eredmennyel, mert a google talalat kinai, meg kell hozza tanulni a fel rendszert, vagy napokat olvasni, a forumon meg rendes segitseget bajosan kapni, aminek nem tudom az okat. Konyorogni kell minden infomorzsaert, mert nem erik mi ebben a nem ertheto. Persze, meg is tanulhatnam, az lenne a legjobb, de ha a winen 10 perc gugli, linuxon meg 3 nap, akkor annak tableflip a vege.
Ez nem flame a reszemrol, csak egyszeruen azt akarom kifejezni, hogy ez igy nem lesz szelesen elterjedt rendszer, ha a teljesen amatorok nem kapnak egysejtu szintre lebutitott step by step megoldast alap dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Bluetooth hangszórók
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest