Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nekem ez ELEX bődületesen idegesítő volt, bánom, hogy megvettem...
ca. 3óra?! mondjuk én nem is vártam tőle többet, mert amennyit letöltött...telepített mappa 17,4GB
mondjuk nem is értem, miért kapott RPG besorolást, de van 1 tippem. van benne ugye karakterfa, skillpontokat lehet osztogatni...mert másmiatt valóban nem érdemelne...nem estem tőle hasra, de nem is akartam. tudtam, hogy nem fogok...vannak benne hibák, bosszantó és vagy fura dolgok...de ha lenne második rész/hasonló alkotása az "illetőnek" amit felkarolna egy nagyobb cég, akkor még lehet is belőle valami... kezdetnek ez nagyon tetszik nekem, jó az irány...remélem lesz valami előrelépés ezzel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest