- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nekem ez ELEX bődületesen idegesítő volt, bánom, hogy megvettem...
ca. 3óra?! mondjuk én nem is vártam tőle többet, mert amennyit letöltött...telepített mappa 17,4GB
mondjuk nem is értem, miért kapott RPG besorolást, de van 1 tippem. van benne ugye karakterfa, skillpontokat lehet osztogatni...mert másmiatt valóban nem érdemelne...nem estem tőle hasra, de nem is akartam. tudtam, hogy nem fogok...vannak benne hibák, bosszantó és vagy fura dolgok...de ha lenne második rész/hasonló alkotása az "illetőnek" amit felkarolna egy nagyobb cég, akkor még lehet is belőle valami... kezdetnek ez nagyon tetszik nekem, jó az irány...remélem lesz valami előrelépés ezzel kapcsolatban
-
- = Zk = -
félisten
részemről jó áron startolt, így megvettem...
30 percet vertem bele hirtelen, de érdekes... van ami tetszik, van ami nem... majd pihi után haladok benne tovább, odafigyelve részletekre... -
- = Zk = -
félisten
steamre jön?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest