Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Azta...
Ez a dokis történet nagyon mehet az autókerek között...
Én ezt hallottam mielőtt megvettem a kocsit:
- Hát ez egy dokié volt, aki most külföldre megy dolgozni, és így nincs szüksége az autóra... (ááá nem azért sózza el mert szar)
- Ő vigyázott rá meg karban tartotta, ebbe csak bele kell ülni, és menni vele... semmi baja sem lesz... (annyit talán kibír, amíg kigurulsz a kereskedésből...)
- Ő doki, és nem is volt benne neki fejegység, mert nem hallgatott zenét, csak keveset járt vele... (ááá nem mi vágtuk ki csatlakozóstul, hogy mégjobban lehúzzunk...)Az NSX örök álmom marad...
Most egy lomha C4-et vettem, háromajtóst. A CMR Dirt-ben tetszett meg. Legalább addig nem kell aggódnom, amíg van rá garancia... utána majdcsak lesz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi