- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Érdekes, hogy olyanra is emlékszem, aminek sem előzménye, sem "utózmánya" nem volt.
Bálban zenéltünk. Nagyon evett a fene a Mari után, akit az öltöző felé láttam menni. Szünetben elindultam, hogy megpróbálom becserkészni. A függöny mögött ott guggol a fal mellett Ica. Szomorúnak tűnt. Érdeklődtem, mi a gond. Vigasztaltam, simogattam, megcsókoltam, ő meg vissza. Aztán ennyi volt az egész, de Mari után már nem mentem.
Hogy ez miért maradt meg az emlékeimben? -
petipetya
nagyúr
Volt egy haverom régebben, és a közös sörözések alkalmával mindig világmegváltó témákról beszélgettünk, vagy csak szimplán visszavezettük az őseinket a hunokhoz, sámánokhoz stb. Amikor összefoglalta a mondandóját, akkor folyton ezt mondta: "száz szónak is egy a vége..." - ha 10 alkalommal nem hangzott el minden sörözésen, akkor egyszer sem.
Csók. Nem emlékszem az elsőre, valószínűleg nem volt maradandó élmény. Itt most jót nevettem hangosan és meg kellett állni az írással.
Mindenesetre a jó csók olyan, amilyet pontosan 14 éve kaptam a kis tündér barátnőmtől. -10 fok körül lehetett, és hazakísértem. Pár saroknyira a házuktól megálltunk (majdnem a régi Novák piac sarkánál), és elkezdtünk csókolózni. Nem tudtuk abbahagyni, miközben tetőtől-talpig átjárt minket a forróság. Mikor feleszméltünk, kicsivel több mint 1 óra telt el. Csoda, hogy nem fagytunk oda a jardához. De nem is ez volt a csoda, hanem maga a csók.Szintén vele emlékszem az első csókra is. A Pólusból jöttünk ki, és a temető mellett sétáltunk. Már vagy másfél órája készültem arra, amit mondani akartam neki a palacsintázás után. Egyszer csak megálltam előtte, a szívem a torkomban dobogott, és megszólaltam: maradt egy kis porcukor a szád szélén... Persze nem maradt, de mosolygott és felém hajolt, amiből aztán csók lett. Tudta mire megy ki a játék, hiszen már várta.
-
Vakegérke
félisten
Ne köszönd, én örülök, hogy van mihez hozzászólnom.

A Karcsi bá'-k tudnak fárasztóak lenni, de nélkülük sivárabb lenne az élet.
Az egyik általam ismert Karcsi bá' szórakoztató volt, de sajnos volt egy rossz szokása. Belemászott az ember arcába, szó szerint 10 centire volt a szája az enyémtől. Hátraléptem, jött utánam. Az lett a vége, hogy hátraléptem, de már nyújtottam is ki a karomat, megtámasztottam vele a mellkasát. Duzzogott egy kicsit, de harag nem volt a dologból, velem illő távolságból beszélt. Közelség-mániáját másokon élte ki. -
-
Vakegérke
félisten
Jé, ezek szerint mindenhol van egy Karcsi bá'. Akárhány munkahelyen voltam, mindenhol volt egy idős ember, aki családon belüli huncutságokat mesélt.

Ami a csókolózást illeti, hiába könyörögtem, nem tanított rá senki. A haverok leszóltak, elhajtottak, talán ők sem tudták a csíziót. Ha lányt kértem meg rá, csak legyintett, és egy fitymáló mosollyal jutalmazott. Az első csók ösztönös volt, azt se tudtam, hogy mit csinálok. A lényeg az, hogy átestem a tűzkeresztségen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre a jó csók olyan, amilyet pontosan 14 éve kaptam a kis tündér barátnőmtől. -10 fok körül lehetett, és hazakísértem. Pár saroknyira a házuktól megálltunk (majdnem a régi Novák piac sarkánál), és elkezdtünk csókolózni. Nem tudtuk abbahagyni, miközben tetőtől-talpig átjárt minket a forróság. Mikor feleszméltünk, kicsivel több mint 1 óra telt el. Csoda, hogy nem fagytunk oda a jardához. De nem is ez volt a csoda, hanem maga a csók.