Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joysefke
veterán
Ezek mikori sztorik?
üdv
J. -
Vakegérke
félisten
Blamááázs!

Nem a katonát hibáztatom, hanem az egységet irányító parancsnokot. No persze, ha téves információt kapott, akkor a felderítők a hunyók.
Nálunk nem volt öröm a konyhaszolgálat. A laktanyafogságosokat zavarták oda, hegynyi krumplit kellett pucolni, egy szelet kenyeret se kaptak. Két ezred, meg a VPOP volt a laktanyában, szóval volt munka a konyhán.
Bár nem kaptunk semmit, egyszer mégis volt kivétel. Babgulyás főtt, amit a HM-ből kiérkezett valamilyen főmufti fehér köpenyben meg is kóstolt. Elismerően bólintott, aláírt valami papírt, és ment a dolgára. A szakács már dugta is a slagot az üstbe, hogy felhígítsa. Mondtam neki, hogy addig ne, míg mi nem kapunk belőle, és kenyeret is kérünk. Hőbörgött a srác, én pedig szó nélkül indultam a fehér köpenyes után. Valószínűleg nem szóltam volna neki, de bejött a dolog. Talán az volt az egyetlen eset, hogy valóban jó kaját kaptunk a seregben, és annyit, amennyit akartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest