Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
válasz
szergely86 #6116 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is, mert eddig semmi baja nem volt.
-
Promi
aktív tag
Másik telefont ha a PC-re dugom avval semmi baj. De rádugtam másik PC-re is, kitakarítottam (érdemi kosz nem volt) az USB csatit, semmi. Még amit produkál, (és eddig nem) az átlagos töltőkkel, kiírja a töltés lassú [kép] . A 120w-os töltőnél nem hisztizik. Majd ha az Asszony is úgy akarja csinálok egy gyári visszaállítást, de gyanítom, hogy az USB csati lesz a ludas.
-
Promi
aktív tag
Mikor PC-re dugtam a telefont, mindég bedobta a menüt, hogy hogyan akarok csatlakozni. [kép] . Na most ez valamiért eltűnt, és nem is csatlakozik a PC-hez csak a töltés megy autómatikusan. Hogyan tudom tudom ezt a menüt elérni? A fejlesztői mod alatti beállítások nem segítettek.
-
Promi
aktív tag
Csak halkan az én véleményem. Régen más típusú telefonokon én is nagyon bele estem a custom romokba, de idővel rájöttem, hogy a gyárinál nincs jobb. Még ha átmenetileg úgy is gondolod. Rengeteg ember dolgozik azon, hogy olyan legyen amilyennel el adják. Alkalmasint jóska pista buherál egy-egy romot, soha nem lesz tökéletes. Én az óta maradok a gyárinál. Nem akarok senkit meg bántani, ez az én véleményem.
-
Promi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #278 üzenetére
Megtaláltam, jól eldugták. Köszönöm
-
Promi
aktív tag
Telefonszámom kijelzésének be/ki kapcsolási lehetőséget hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest