Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
Telefonszámom kijelzésének be/ki kapcsolási lehetőséget hol találom?
-
Promi
aktív tag
válasz Viktor0610 #278 üzenetére
Megtaláltam, jól eldugták. Köszönöm
-
Promi
aktív tag
Csak halkan az én véleményem. Régen más típusú telefonokon én is nagyon bele estem a custom romokba, de idővel rájöttem, hogy a gyárinál nincs jobb. Még ha átmenetileg úgy is gondolod. Rengeteg ember dolgozik azon, hogy olyan legyen amilyennel el adják. Alkalmasint jóska pista buherál egy-egy romot, soha nem lesz tökéletes. Én az óta maradok a gyárinál. Nem akarok senkit meg bántani, ez az én véleményem.
-
Promi
aktív tag
Mikor PC-re dugtam a telefont, mindég bedobta a menüt, hogy hogyan akarok csatlakozni. [kép] . Na most ez valamiért eltűnt, és nem is csatlakozik a PC-hez csak a töltés megy autómatikusan. Hogyan tudom tudom ezt a menüt elérni? A fejlesztői mod alatti beállítások nem segítettek.
-
Promi
aktív tag
Másik telefont ha a PC-re dugom avval semmi baj. De rádugtam másik PC-re is, kitakarítottam (érdemi kosz nem volt) az USB csatit, semmi. Még amit produkál, (és eddig nem) az átlagos töltőkkel, kiírja a töltés lassú [kép] . A 120w-os töltőnél nem hisztizik. Majd ha az Asszony is úgy akarja csinálok egy gyári visszaállítást, de gyanítom, hogy az USB csati lesz a ludas.
-
Promi
aktív tag
válasz szergely86 #6116 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is, mert eddig semmi baja nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.