- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
egész jó
-
Sztbeni
őstag
Nagyon jó!
-
Taknyoshal
tag
Szerintem a Mama is nagyon jóra sikeredett.
-
aXXon
őstag
A verset én is a tévében ismertem meg, de nagyon tetszik. Így magában is és a Kávészünet előadásában meg aztán különösen jóra sikerült. Sajnálom, hogy nem jutottak tovább, remélem felfigyelt rájuk egy zenei producer és kapnak egy lehetőséget, mert órákon át tudnám hallgatni őket.
-
plus44
veterán
Direkt nem írtam többet a post-ba, nem akartam elrontani, ez így egy egész. Függetlenül attól, hogy milyen körülmények között ismertük meg ezt a verset sokan (Csillag Születik, Kávészünet együttes), de egy igen sokrétű vers, komoly, mély gondolatokkal és érzésekkel. Elgondolkodtató és egyben nagyon hallgatható, mind megzenésítve, mind szavalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo "Kezdtem ezt a verset én, tavaly május elején,idén lett csak készen, idén sem egészen.Címe az volt: életem, s...
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Politika
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest