- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bromi84
tag
válasz
Patice #14508 üzenetére
Köszi, ahogy mondod azt inkább kihagyom, mert nem éri meg. Csak azért kérdeztem mert ahogy beütöttem a gugliba mint kérdés, egyből ezt a Netgear Nighthawk X10-et dobta fel amiben elvileg van Plex Media Server, de ez nem egy mai típus, meg más gyártó is próbálkozhatott a témában (gondoltam én balga)...
-
bromi84
tag
Üdv! Van olyan komolyabb teljesítményű router amin futtatható a PLEX media szerver és mondjuk elég rákötni egy USB-s külső winyot tárolás céljából? Vagyis NAS nélkül is működne a Plex Media Server és nem DLNA funkcióra gondolok.
-
bromi84
tag
válasz
enginev3.0 #13890 üzenetére
nos igen, leszedni le tudtam, de a weboldalon a plex nem engedi a letöltést sem nekem.
Oops, looks like we can't retrieve downloads at this time, please return later.
és bejelentkezni sem tudok, szóval eddig úgyahogy legalább működött, de így nincs újra telepítés sem -
bromi84
tag
válasz
enginev3.0 #13888 üzenetére
A Plex nem érhető el
Jelenleg nem lehet csatlakozni a plex.tv-hez.
Kérjük, hogy próbálja meg később újra. -
bromi84
tag
Üdv!
Ezzel a hibával egyszerűen nem tudom elindítani egy hete kb. a plex media servert:
<Response code="503" title="Maintenance" status="Plex Media Server is currently running startup maintenance tasks."/>
Van valakinek vmi ötlete rá? Egyszerűen a weben se tudok bejelentkezni plex oldalán...
Ha nagy nehezen belépek windows app-on, akkor sem éri el a servert: "Nem hitelesített
Nincs hozzáférése ehhez a kiszolgálóhoz"
A Plex nem érhető el
Jelenleg nem lehet csatlakozni a plex.tv-hez. Kérjük, hogy próbálja meg később újra. -
bromi84
tag
Üdv! Most ismerkedem a PLEX-el, felkerült egy Samu 55Q60R TV-re és a laptopomra, az lenne a kérdésem a filmeket (720p-4K) ugyanolyan minőségben viszi át (beállításokban eredetin hagytam), mintha mondjuk közvetlen pendrive-ot tennék a TV-re és a saját lejátszójával nézném?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben