Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Van egy kis gondom
A töröl fájlok miért nem törlődnek a listából?
Kitörlöm, kukából is, nyomok frissítést a plexbe de nem tűnik el a listából a törölt
Nem régen csinálja lehet egy frissítés okozza nem tudom
Kézi törlést meg nem találtam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz justice84 #828 üzenetére
Mindegyiken végigmentem
De továbbra is a listában vannak
"Empty trash automatically after every scan" is be volt kapcsolva
Sőt kipróbáltam hogy az egész mappát ahol a fájlok vannak kiürítem és úgy frissítek rá, de semmi nem törlődött
Lehet vissza kellene tennem egy régebbi verziót mert akkor még jó volt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Próbáltam úgy is hogy csak egy maradt
Most próbáltam egészen 2016 jul verzióig de nem javult meg , majd sütik törlése, mindent
És végül az volt a megoldás hogy töröltem a mappát biztonság kedvéért egy betűt még beletettem és újra felvettem
És kipróbáltam két filmet betettem, szinkronizáltam megjelent, majd töröltem szinkronizáltam eltűntNem tudom mi lehetett a gond e most mintha jól működne
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Plex Live TV pontosan mi?
Mert ugye most 3hónapig ingyenesOlyan mint a Telekomos, TV GO?
-
bul07
nagyúr
Van egy kis gondom egy filmmel
(A.Silent.Voice.2016.BDRIP.x264-Krissz)Nem jelenik meg a felirat hiába kapcsolom be
mkv és benne van a felirat nem külön feliratosPC-n VLC-vel nézve ott a felirat
Mi lehet a gond?
-
bul07
nagyúr
válasz enginev3.0 #9068 üzenetére
Most megnéztem hogy PC-n plexel mi a helyzet és ott a felirat
[kép]Lehet hogy tv miatt lenne, nem fiatal tv egy UE48H6400
Amúgy elég régi a plex a tv-n
Plex verziója 2.012
Esetleg törölhetném és újra felrakhatnám talán még ez megoldaná, mert frissítést ne maján fel[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Újratelepítettem a tv-n az appot
Nem oldotta meg a felirat dolgotDe most meg Angol lett a menü
És nem is tudom átállítani mert egy ilyen hibaüzenetet kapok [kép]
Gondolom ezzel nem tudok mit kezdeni
De jó Magyar menü helyett lett angolCsináltam egy gondból kettőt magamnak, na mindegy ez így ragad
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz enginev3.0 #9071 üzenetére
Ezt hogy érted
feliratok.info és a hosszupuskasub.com nem találtam felirtottAzt hogy belőle mkv-ból hogy lehet kiszedni a felíratott nem tudom még nem csináltam, ilyen olyan program letöltésekkel telepítéssel meg nem próbálkoznék ebből szokott vírus jönni a gépre
Arra hogy hogy tudnám a magyar nyelvű menüt visszahozni nincs ötleted?
-
bul07
nagyúr
válasz enginev3.0 #9073 üzenetére
Privát ment. Itt is köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest