- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jaja, egyet értek mind a két ponttal. Sajnos már egy kicsi lakást se lehet normálisan lefedni 1 routerrel, lesz holt zóna és jellemzően pont a budi/ágy ami természetesen kritikus
Én mondjuk csak elhide-oltam a SSID-t, mert így a "dolgozóban" van 5 GHz szóval én meg barátnőm rá tud menni laptoppal HO-ban, de a család többi része meg nem sír, hogy szar a wifi.
Amúgy nekem itthon Archer C5 van routerként és AP-ként is (olcsóbb volt mint egy gigabites AP vicces módon) és nagyon jól működik. A felülete is elég egyszerű szóval csak ajánlani tudom. Ez elvileg tud mindent amit leírtál, 5 GHz, USB és van rá amúgy OpenWRT is ha a gyári szoftver nem lenne elég.
-
távcsőves
senior tag
Én nem ajánlok semmit. Néhány hete kezeim közé került egy Tenda AC 1x router (Figyelem, nem F3 rettenet), elégedett vele mindenki ahová került, és ezt a tapasztalatot leírtam a milyen routert vegyek fórumban. Tanyanet mellé hibátlan. Viszont néha elolvasom a fórumban, mi újság, ha már jobb oldalt ott van a listában, mert hozzá szóltam. Az előző h.sz.eim itt, annak szóltak (remélem viccesen, illetve én annak tartom, és eddig minden ismerősöm is akinek megmutattam a fórumot amibe belebotlottam), hogy kb minden igényre, egy Asus routert ajánlanak. Mármint különböző típusú Asus routert, az igények figyelembe vételével. Hogy ez kinek/minek köszönhető, nem érdekel, csak egy részemről vicces h.sz. akart lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest