- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jaja, egyet értek mind a két ponttal. Sajnos már egy kicsi lakást se lehet normálisan lefedni 1 routerrel, lesz holt zóna és jellemzően pont a budi/ágy ami természetesen kritikus
Én mondjuk csak elhide-oltam a SSID-t, mert így a "dolgozóban" van 5 GHz szóval én meg barátnőm rá tud menni laptoppal HO-ban, de a család többi része meg nem sír, hogy szar a wifi.
Amúgy nekem itthon Archer C5 van routerként és AP-ként is (olcsóbb volt mint egy gigabites AP vicces módon) és nagyon jól működik. A felülete is elég egyszerű szóval csak ajánlani tudom. Ez elvileg tud mindent amit leírtál, 5 GHz, USB és van rá amúgy OpenWRT is ha a gyári szoftver nem lenne elég.
-
távcsőves
senior tag
Én nem ajánlok semmit. Néhány hete kezeim közé került egy Tenda AC 1x router (Figyelem, nem F3 rettenet), elégedett vele mindenki ahová került, és ezt a tapasztalatot leírtam a milyen routert vegyek fórumban. Tanyanet mellé hibátlan. Viszont néha elolvasom a fórumban, mi újság, ha már jobb oldalt ott van a listában, mert hozzá szóltam. Az előző h.sz.eim itt, annak szóltak (remélem viccesen, illetve én annak tartom, és eddig minden ismerősöm is akinek megmutattam a fórumot amibe belebotlottam), hogy kb minden igényre, egy Asus routert ajánlanak. Mármint különböző típusú Asus routert, az igények figyelembe vételével. Hogy ez kinek/minek köszönhető, nem érdekel, csak egy részemről vicces h.sz. akart lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest