Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

válasz plevips #18 üzenetére

:W
    Nézegettem már sok sarok asztalt, nekem ide ideálisabb lenne, ha találnék egy olyat, aminek jó az "elosztása".
    Na, a tied pl pont jó lenne :DDD

Ebből megint ez lesz a végén, hogy magamnak kell leszabatni, és megcsinálni, mert készen nem fogok olyat kapni, ami pont nekem megfelelő :W

Hogy egy kicsit topikON is legyek: Nem olyan rossz ez a kis lakás egyébként. Talán tényleg 1-2 festmény kép, meg virág feldobná, de így meg kicsit olyan minimalista, szóval szerintem is az a lényeg, hogy neked tetsszen.
    Én laktam hasonló elrendezésű lakásban, ott inkább az volt a bajom, hogy a konyha "egyben" volt a szobával, ahogy neked is van. Szerintem ez rémes egy megoldás. Valami üvegfal, vagy mittudomén jó lenne - legalább is nekem jó lett volna, hogy mégis külön térben legyen ahol alszom meg főzünk/eszünk.

(#20) plevips
    Jól megy :D
    Akkor mondjuk ez más, mert ahogy a fenti irományomból kivetted, nekünk az egész annyi volt kb mint ami neked az eredeti képeken látszott, és nem volt +1 külön szoba.
    Mikor először bementem kérdeztem is a főbérlőt, hogy oké, de hol a háló? Erre mondja, hogy hát Ez az! :O

Új hozzászólás Aktív témák