Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt

Nézegettem már sok sarok asztalt, nekem ide ideálisabb lenne, ha találnék egy olyat, aminek jó az "elosztása".
Na, a tied pl pont jó lenne
Ebből megint ez lesz a végén, hogy magamnak kell leszabatni, és megcsinálni, mert készen nem fogok olyat kapni, ami pont nekem megfelelő

Hogy egy kicsit topikON is legyek: Nem olyan rossz ez a kis lakás egyébként. Talán tényleg 1-2
festménykép, meg virág feldobná, de így meg kicsit olyan minimalista, szóval szerintem is az a lényeg, hogy neked tetsszen.
Én laktam hasonló elrendezésű lakásban, ott inkább az volt a bajom, hogy a konyha "egyben" volt a szobával, ahogy neked is van. Szerintem ez rémes egy megoldás. Valami üvegfal, vagy mittudomén jó lenne - legalább is nekem jó lett volna, hogy mégis külön térben legyen ahol alszom meg főzünk/eszünk.(#20) plevips
Jól megy
Akkor mondjuk ez más, mert ahogy a fenti irományomból kivetted, nekünk az egész annyi volt kb mint ami neked az eredeti képeken látszott, és nem volt +1 külön szoba.
Mikor először bementem kérdeztem is a főbérlőt, hogy oké, de hol a háló? Erre mondja, hogy hát Ez az!
-
Pete55555
addikt
Építő jellegű hsz helyett én inkább kérdeznék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen típusú/honnan van az a sarok íróasztal? Pont jó lenne nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)